reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej:-)

Oj wrzało tu ostatnio widze, ale zgadzam się z Madziarą, nie ma co od razu oceniac ludzi. W ogóle nie rozumiem tego podejscia do figury w ciąży czy wialkości brzucha i moze się komus naraże, trudno:-), ale moim zdaniem takie porównywania ,że "ja mialam taki malutki a Ty taki wielki, ja przytyłam 10kg przez całą ciaże a ty 30" jest nie na miejscu. Kazda z Nas jest inna i inaczej znosi ciaże, inaczej wyglada itd. Ja akurat jestem z tych co zarówno w jednej i drugiej ciazy przytylam ponad 35 kg, gdzie zachodząc w ciaże ważyłam 57-58kg i uwiezrcie mi ,że było mi z tym strasznie źle , ale nie miałam na to wpływu, tak niestety działa na mnie gospodarka hormonalna i nic nie da się zrobic. No ale nie o mnie mialo byc hehehehe, podsumowując....zanim napiszecie ze ktos ma wielki brzuch ,ze aż nie mozliwe ze to ten miesiac który ma na suwaczku, czy tez przytył tyle ze szok, zastanówcie się czy kogos tym nie urazicie...

A co do trolli....na forum ich mnóstwo, ale na szczęście prędzej czy poźniej i tak lądują tam gdzie ich miejsce:-)

Pozdrawiam wszystkie:-)

Aga zdrówka zycze;-)

nie jestem zadnym trollem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Nie denerwuj sie :no:!!!! Pisz lepiej co tam po wczorajszej wizycie,jak dzidzia-nadal potwierdzone ze bedzie synek??? I czekam z niecierpliowscia na filmik,ciekawa jestem,lubie ogladac takie fikajace malenstwa :-)...

Madziara,to wymieniaj kompa...ja wlasnie poraz drugi pisze posta bo mi sie g*** resetuje :no::....

Sali mnie dzisiaj zaprosila na kolacje :-D...chlopów nie ma to laski harcują :-D:tak:...

...szyjka sie nie martw,ja tez mialam mocno skrocona w jednej ciazy jak i w drugiej takze glowa do gory bedzie dobrze...no to super ze synek wiem cos o tym ;)...

Nie chodzi o to czy ktos miał mały a ktoś ma duzy ,tylko ja na serio nie widziałam tak duzego brzucha w 23 tygodniu ciaży,mozna przytyc 10 kg ale te kg. nie wchodza tylko w brzuch.,..Moje obie kolezanki sa w tym tygodniu a ledwo co widac i dodam ze jedna chudzinka druga grubsza.
Wronka mysle ze jeśli ciazy sie tyczy to nikt sie nie obrazi w koncu to ciąża,co innego jak ktos tyle przytyje nie bedąc w ciaży ..
Na szczescie pomału obala się mit:jedz za dwoje!!
Ja w ciazy jadłam tak jak przed,za to moja kolezanka przyznaje sie ze zjadła by lodówkę z zawartoscia no i to pokazuje waga,i jakos sie nie obraza jak jej powiem ze ja przytyłam tylko 10 kg.Każda jest inna;)

Filmik fajniutki też na wspomnienia mnie wzięło;)

Taak Kasiu dzisiaj randka;*

Ostatnia edycja:
reklama
My z Kasiulka po kolacji:))smakowało??;))

Aga to w zyciu bym nie powiedziala ze tyle wazyłas masz brzuch w 8 iesiącu jak niunia w 4;)
No chyba ze masz dwa metry wzrostu ale nie sądze..wygladałas bardzo ładnie i zgrabny brzuszek;)

Do góry