reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Niunia musisz zrozummiec te podejrzenia..a powiedz czemu na fejsie nie wstawiłas zdjecia brzuszka tylk na nk ,który profil własnie usunęłas.Na fejsie masz więcej znajomych a na nk nie mialas nikogo wiec tu sie pochwal;')
:sorry: bez komentarza :no:

Iza, ale macie dobrze :-) zazdroscic,pogoda dopisuje???

Po tej burzy jeszcze cieplej sie zrobilo,gleba paruje...a moje male dziecko boi sie wiatraka,oszaleje tak sie zdenerwowal ze po butli z mlekiem zwymiotowal,po czym go poraz kolejny wykapalam,przebralam i polozyl sie na poduszke i spi...
A tak zacinalo ze wschodu ze mi pranie zmoklo :wściekła/y: a bylo juz suche...

reklama
Witam;))No dzisiaj jest troche przyjemniej po tej burzy wczorajszej,podobno weekend ma byc burzowy;/??swietnie!!
Aga zdrówka.
Na smierc zapomniałam o naszych forumowych dzieciaczkach:)
Spóźnione zyczonka od e-cioci;)

Niunka jak tam Twoje plamienia??Przeszło?U jakiego lekarza prowadzisz ciaze?

reklama
U mnie ciągle problemy z kompem - chyba bedzie trzeba go wymienic :(

Dzieciaczkom spóźnione naj, naj najlepszego.

A co do brzuszków to u mnie tez zawsze szybko było widac i znam kobiety, które sa szczupłe a brzuszki miały takie wielkie że szok. Tak, ze tydzień ciazy o niczym nie świadczy.
A jeśli nasza nowa koleżanka jest trollem - no cóz byłoby to przykre ale moze nie osądzajmy nikogo pochopnie. Z doświadczenia wiem, że trolle się na forum nie utrzymują zbyt długo :D

Do góry