reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Niunia czytałam ze bedziesz miala synka??Szybko znasz płec ,mysle ze jeszcze na tym etapie mozna sie pomylic;)
No i przytyło ci sie juz 10 kg??nie zle ;)Ja przez cała ciaze tyle przytyłam;)

sali04 taksynus chodz miala byc dziewczynka ale lekarz mi siusiaczka pokazal:) no 9 albo 10 nie wiem czy do wagi mam dodac kg czy odjac bo cos mi wga szwankuje no moja kumpela przytyla 20 w ciazy wiec jeszce dyche moze heheh zarcik:-D no ale nie mam duzego brzucha chodz dziewczyny mowily tu ze spory;pp

Spory w 4 miesiącu??ulala u mnie w 6 dopiero było widac;)10 kg juz przytyłas to pewnie poprostu oponka ci sie zrobiła;P

Masz nk albo fejsa?jak tak pusc namiar na priv;)

A masz jakies zdjęcia przez ciebie zrobionych paznokietek?

Ostatnia edycja:
reklama
Ty masz fikcyjne konto??czemu masz 4 znajomych i to jakies fikcyjne i Toronto...no i ten brzuch sory ale na moje to jest 8 miesiąc a nie 4 ...mam dwie kolezanki w 4 miesiacu i zadna nie ma tak wielkiego brzucha...Ja jestem wyczulona na Trolle wiec sorki ale ja ci nie wierze;)Chyba ze wyslesz zdjęcie w całosci twoje z brzuchem.

Ostatnia edycja:
Do góry