reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej!

No niestety,tak to jest w Naszym kochanym kraju...na szczescie mam duzo znajomosci ale czasem nawet i one nie pomagaja...

Dzisiaj pogoda rewelacja,normalnie do lozka i spac,jestem do d**** i ogolnie samopoczucie mam kiepskie...nie lubie upalow i jak mysle o tym ze za kilka dni ma byc po 30st to wrrrr...

Syla,sie nie moge doczekac...!!!
Zawsze mi jakos dobrze u Ciebie....

No i moze dziewczyny jakies spotkanko zorganizujemy???

Aaa,zapomnialam Wam wspomniec ze wczoraj mialam akcje zab,Wiki sie ruszal juz od miesiaca,jedynka na dole i juz sie tak meczyla ale w koncu dala sie wczoraj przekonac,zlapalam i po bolu....

Iza ja tez trzymam kciuki.

Ja tam się końcem świata za bardzo nei przejmuje, jak ma być to i tak nic na to nie poradzę.

Nam od kilku dni szwankuje komputer więc jakbym zniknęła na dłużej - to zapewne z jego powodu.

Nieźle z tą rejestracją - wynika z tego, ze niezły bałagan mają bo teoretycznie po wpisaniu peselu wszystko powinno być jasne i powinno być widać co i jak, ale widać oni pilnują tylko tych pacjentów co ciągle po lekarzach biegają :D

dziewczyny dopisuję się bo mieszkam w Bydzi;P możecie mi powiedzieć jaka tragedia w Fordonie? kurcze bo ja właśnie tam mieszkam i nic nie wiem;/

I po biopsji, wynik w piatek.... ale jak nigdy udał mi się lekarz :wściekła/y: wbił igłe i kręcił nią jakby czegoś szukał, teraz mam pieknego siniaka na szyjce mej uroczej i boli a w niedziele ide na przyjęcie i miałam być piękna ;-)

karolcia witaj! Na jakiej ulicy mieszkasz?

karolincia - witaj ... dziecko nie zyje, matka chciala popelnic samobójstwo a ojciec chcac ratowac dziecko wlazl na balkon i zlecial ....

FotoIza - uuuu, a może jakas apaszka załatwi sprawe?

reklama
Do góry