reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Taaaa nasza służba zdrowia.....choć widzę, że przy naszych 4 h to Sali dziadek miał mniej szczęścia :no: Dyżur ostry ortopedyczny był też w Bizielu ale tam nam powiedzieli, że wszystcy ortopedzi operują, bo takich pogruchotańców im przywieżli, że 4 h to na pewno izba będzie nieczynna.

Izka dzieki za tulaski. Z każdym dniem lepiej sobie radzi. Wczoraj nawet opanował jedną ręką naciskanie spacji i strzałek w laptopie, żeby móc grać :-D Ledwo sięga ale twardo gra. No i rano budzi się i zaraz odlicza ile jeszcze dni do zdjęcia gipsu. Złożylismy swoje podpisy na gipsie i teraz chodzi i wszystkim pokazuje :happy2:.

A co to za operacja? Coś poważnego? Choć z tego co piszesz 30 lat życia.....to będzie 70 dych......ładny wiek ;-);-);-)-----żarcik taki :-).

reklama
Się witam:-)

Wercie właśnie T do przedszkola zaprowadzil. Ma dzis i jutro urlop no i zaczynamy wielkie sprzatnie przed sobotnią imprezą roczkową, jutro gotowanie:-). Dzisiaj chce myc okna, ale qrcze pogoda coś mi nie sprzyja, cóz, zobaczymy, moze się zmieni. Póki co i tak najpierw kawka:-)

JJ się narobiło...no ale tak to jest z chłopakami, ja już po moim widze,że to mały rojber będzie, oczy dookoła głowy trzeba miec, bo skubany wchodzi mi na fotele , kanape, meble, generalnie wszędzie gdzie się da :szok:. Z córcią tego nie było :-)

Iza..jaka operacja??? Nic nie mówiłas. Zdrówka zycze :tak:

Pozostalym zyczę zdrówka i zmykam do obowiązków:-)

Izka 70 lat to jeszcze młoda kobita,ja do 80 ,chce pozyc;)
Pisz szybko co to za operacja??

O ortodoncie ja mówiłam,oto namiar sama tez zaraz dzwonie:):
Przychodnia Ikar - PORADNIA ORTODONTYCZNA

Własnie dzwonie nie maja juz orrtodonty;/;/
Podała mi namiary na innych na NFZ,mam powiedziec ze nalezałam do Ikara ,nie wiem czy normalnie są na NFZ.

Ostatnia edycja:
Hej!

Nie wypowiadam sie na temat naszej kochanej sluzby zdrowia :no: mam ich dosc w ostatnim czasie :wściekła/y: zeby nie znajomosci to nie wiem co to by bylo :wściekła/y::-(...

Moja wczoraj sie tyle najadla,przebudzila sie po 23ciej i tak zwymiotowal ze szok...ale do rana juz oki i dzisiaj tez,w sumie to nie wyglada zeby cos jej bylo,hmm...litosci!!!Najadla sie czekoladkami u babci a to byl pierwszy rzut od tygodnia,po chorobie,i do tego jogurthy w duzej ilosci bo ona uwielbia i mysle ze to to spowodowalo...

Ide dzisiaj do fryzjera :-) pasemka,ciecie,hmm...a ten fryzjer to Sali ;-):-);-)...ach juz sie nie moge doczekac...dobrze miec taki skarb...muuuaaa :-)...

Choć z tego co piszesz 30 lat życia.....to będzie 70 dych......ładny wiek ;-);-);-)-----żarcik taki :-).
Wiem, że ładny wiek! Kurczaki ale ja się czuje jeszcze tak samo jak dawno temu za "nastkowych" lat i musze pogodzić się z myślą, że stara juz jestem i połowe nawet więcej mam za sobą - ta myśl przytłacza ;-)

Operacja brrr.... musze w końcu pozbyć się tarczycy a mam stracha ogromniastego i nic a nic mnie nie pociesza jak słysze, że będzie dobrze!!!

Dobrze mieć "swojego" fryzjera który sam przypomina że to już czas na wizytę hehhhe.... Moja juz od miesiaca czeka, a ja wybrać się nie mogę!

Sali to teraz gdzie będziesz sie zapisywac do ortodonty? Chyba trzeba będzie w końcu prywatnie się wybrać :wściekła/y: wczoraj mi w przychodni powiedzieli, że mam dziecko bez ubezpieczenia a w pracy byli w szoku. Aby potwierdzić ubezpieczenie muszę załatwić z Piaseczna jakiś druk, do tego potrzeba kilku dni i tak robia z nami co chcą a kase zabierają.

Ortodonta bez skierowania w Sanitasie na Libelta tel. 52 3221595. Przyjmuje tam taki starszy pan, bywa nieprzyjemny ale jest podobno bardzo dobry. Agatka miała właśnie we wtorek robiony wycisk i widziałam, ze się u niego teraz dużo ludzi zrobiło (czego jeszcze dwa miesiące temu nie było) ale to pewnie dlatego, że w Ikarze już nie ma :D

A co do szpitali no to my niestety też mieliśmy mały wypadek. Agatka dwa dni temu się przewróciła i oprócz ogromnego siniaka na nodze niestety upadła też na rękę, no i boli ją nadgarstek. Najpierw poszliśmy do ogólnego lekarza. Nic nie spuchło więc to raczej nie złamanie, ale stwierdził, ze trzeba sprawdzić i odesłał nas do szpitala. Akurat wczoraj dyżur miał Biziel - nigdy więcej. Tłum ludzi. Po czterech godzinach czekania kolejka zmniejszyła się o połowę. Ludzie czekali tam po 8-9 godzin. Nawet ludzie z wypadku czekali na korytarzu, a lekarz potrafił do człowieka wijącego się z bólu, powiedzieć, ze ma iść do domu i przyjść za tydzień. Dałyśmy sobie spokój.
Dzisiaj pojechałyśmy do Jurasza. Na początku były tylko trzy osoby, potem coraz więcej, ale w sumie po czterech godzinach byłyśmy załatwione. Wszystko szło sprawnie, no i przyjemniej się czekało. Na szczęście to tylko stłuczenie, na razie ma odciążyć rękę - temblak i zimne okłady, no i tygodniowa przerwa w w-fie i graniu na instrumentach.

A tu coś na poprawienie humoru:
http://www.youtube.com/watch?v=m8TxXjCQCtc

Ostatnia edycja:
ATU ZAPRASZAM;)

Iza ja zarejestrowałąm teraz Tymka na Dworcową na 13 kwietnia ale mam jeszcze 4 adresy zadzwonie też tam zeby wrazie wu miec inny termin...Mam tez namiar na Kołątaja (bliżej mnie)na Karpacka,Chrobrego i na Błonie.Jak chcesz Iza podam ci numery na priv.
Kasiulek zapomniałam Ci wczoraj dac tez namiary.Nie wiem czy tam jest dla kazdego na NFZ ,czy tylko dla pacjentów Ikara.

reklama
Życzenia dla BORYSA
W życie wesoło, jak jaskółeczka,
wpłynęła rok temu mała łódeczka.
Na jej pokładzie Borysek stoi,
żagle napina, nic się nie boi.
Krzyczy ochoczo: Niech moja mama o swego synka się nie boi,
ja mamo droga sobie poradzę, bo przecież zawsze przy mnie stoisz!
Kochani rodzice, ja się nie "mażę",
nie straszni mi są nawet korsarze
i przez ocean życia przepłynę
z głową do góry - bo jestem Wasz synek :)
A my życzymy:
pomyślnych wiatrów małej łódeczce na Wielkim Życia Oceanie,
szczęśliwej drogi, gdziekolwiek popłyniesz Malutki Kapitanie

tort_na_roczek.jpg

Do góry