reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Pogoda cudna i też wylądowalismy w zatłoczonym Ostromecku. Tam jednak tylko dzień powszedni nadaję się na spacerowanie.

Kurczę, Izka i się nie spotkałyśmy :-(
My po Ostromecku przyjechaliśmy do domku na obiadek i ponownie po obiedzie poszliśmy na spacerek, odwiedziliśmy babcię i wróciliśmy do domu przed 21.
Mam nadzieje, że jutro też będzie piękna pogoda, w taką pogodę mogłabymspacerować 24H na dobę :-)

reklama
Atu rozglądałam się za Wami ale my pewnie bylismy później, wrócilismy cali brudni od blota a ja w nokrym bucie na dodatek.
Tak sie dotleniłam, że padam a córcia odwrotnie :-)

izka dziękuje :)) to juz 27 latek czas leci szybciutko;)

Izka pytała Atu ile ma latek...;]

My wczoraj byliśmy odwiedzic babcie,czyli na działce naszej rodzinnej,babcia ociepliła sobie do i od niedawna tam mieszka,tta ma całoroczny dom obok..Tam zyc nie umierac,już sie nie moge doczekac latabedziemy tam od czerwca do wrzesnia,choć zawsze bylismy od kwietnia do pazdziernika ale teraz wiadomo Tymek zerówka potem szkoła wiec sie skończyło;(

Hej!

Wczoraj pogoda piekna byla,fakt...do poludnia umylam wszytskie okna,skorzystalam z tego ze M byl w domu,z malym spacerowlam troche po obiadku a Wika lezala w domciu :-( trzyma jej sie nadal stan podgoraczkowy a wierczorem ponad 38st tylko troche dziwne bo wytrzymuje 13h na jednej dawce nurofenu,hmm...ale popoludniu ide do pediatry,niech zobaczy co i jak,martwie sie bo ona po tym wycieciu migdalka jest i w sumie to nie wiadomo od czego ta goraczka,gardlo mowie ze nie boli,kataru zero i nie kaszle....w nocy ok a teraz znowu 37,3st....nie wiem....

Zdjecia fajniutkie!!!!

Sali -my z mężem 5 lat mieszkaliśmy na działkach .... było super, cisza, spokój ... rano latem kawka i śniadanko na świeżym powietrzu !! żyć nie umierać .... ale działkę sprzedajemy ... szkoda mi jej, ale kasa potrzebna niestety ...

Ja mam dzialeczke :-) co prawda nie mozemy jej skonczyc od 10lat ale juz blizej konca :tak:;-)...siedzimy tam praktycznie od czerwca do wrzesnia...a jak wracam do Bydzi to mi sie ryczec chce ;-)...nie oddalabym jej za zadne skarby...!!!

Ostatnia edycja:
Kaasiulka a gdzie masz działke??
Agnieszko to w sumie nie jest działka ,my na jednym wielkim terenie mieszkamy jedna połowa jest babci jedna cioci i jedna nasza...na tej jednej połowie My tez mamy ziemie z mężem ale pewnie wybudujemy sie jak wygramy w totka.
Tam jest super bo to jest nad samą Brdą mamy swój brzeg,kiedys mieliśmy rower wodny ,kajak(do naprawy)normalnie tylko otwierac agroturystykę,narazie jest to agro dla znajomych;))Moze latem zorganizujemy grila u mnie w Opławcu??;)zapraszam jakby co;)
A ja dzisiaj miałam spotkanie z Kaasiulką,nic sie nie chwali...w sumie czułam ze ją spotkam idąc na rynek;)Teraz czeka nas kawusia nie bawem;)
Jest tyle miejsca do zabawy że dzieciaki za wszystkie czasy się wybawią mam też basen także super by było;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kaasiulka a gdzie masz działke??
Agnieszko to w sumie nie jest działka ,my na jednym wielkim terenie mieszkamy jedna połowa jest babci jedna cioci i jedna nasza...na tej jednej połowie My tez mamy ziemie z mężem ale pewnie wybudujemy sie jak wygramy w totka.
Tam jest super bo to jest nad samą Brdą mamy swój brzeg,kiedys mieliśmy rower wodny ,kajak(do naprawy)normalnie tylko otwierac agroturystykę,narazie jest to agro dla znajomych;))Moze latem zorganizujemy grila u mnie w Opławcu??;)zapraszam jakby co;)
A ja dzisiaj miałam spotkanie z Kaasiulką,nic sie nie chwali...w sumie czułam ze ją spotkam idąc na rynek;)Teraz czeka nas kawusia nie bawem;)
Jest tyle miejsca do zabawy że dzieciaki za wszystkie czasy się wybawią mam też basen także super by było;)

sali- jakby co - ja jestem chetna - lubię takie grille poza miastem :) - ja tez chcialabym jakas malutka dzialeczkę - najlepiej blisko wody :)

w temacie codzienności - zlozylam wniosek o dotacje - tak mnie wzielo przez weekend- trzymajcie kciuki- bo jak sie uda - powstanie w bydgoszczy swietne miejsce gdzie bedziecie mogly spedzac czas ze swoimi pociechami :))) i jescze dowiecie sie to i owo na rozne teaty zwiazane z dziecmi oczywiscie :)

Ostatnia edycja:
Do góry