reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

kaaasiulka, będziemy pamiętać. Będzie dobrze, nie stresuj się. A potem wykombinujemy jakieś spotkanko!

reklama
Iza - http://www.fotoboard.pl/

Kasiulka - trzymam kciuki !!

Spotkanko - koniecznie:) chodzi mi po glowie ten klub co już byłyście, co Wy na To ?

W filharmonii bylo super, maly zainteresowany, nie zapłakał !! Spotkałam też koleżankę ze szkoły rodzenia... niedawno z brzuchami a tu baki tak wyrsły szok:)

Ostatnia edycja:
Kasiulka KCIUKI MOCNO ZACISKAM!!!

Agnieszka myslałam, że masz sprawdzony punkt w Bydgoszczy.

Jutro od nowa... poniedziałek.... jeszcze tydzień i będziemy mieli marzec :szok:

Dobry wieczór!
My troszkę zalatani przez ten weekend, a więc w piątek z zakupów wróciliśmy dopiero z mężem przed godz.22 -nasz kochany synuś już spał. Ponad 10 godzinna wędrówka za spaniem ( i nie tylko, mąż wykorzystał to i rozglądał się również za innymi rzeczami) wykończyła mnie całkowicie - oczywiście nic, ale to nic nie kupiliśmy :no:
AgnieszkaJ my również mieliśmy iść z małym do filharmonii, ale wypadła nam rodzinna imprezka - może innym razem się tam spotkamy.
Całą niedziele spędziliśmy u rodzinki kilka kilometrów za Bydzią. Jak wróciliśmy do domku (do teściów) to mały się tak rozbrykał, że dopiero 15 minut temu zasnął.
Mąż jutro ma jeszcze urlop, więc koniecznie muszę go zaciągnąć do Bydgoskich Mebli po jakieś spanko, jak jutro nie wybierzemy to się :wściekła/y:
FotoIza PEPCO jest dosłownie 3 minuty od mojego domku - trzeba było wpaść do mnie na kawkę.
FotoIza u nas w Fordonie też są chyba jakieś klubiki, może uda nam się namówić dziewczyny na spotkanie w naszej dzielnicy ???
kaaasiulka ja również trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Jeśli chodzi o spotkanko, to z miłą chęcią się z Wami spotkam.

FotoIza PEPCO jest dosłownie 3 minuty od mojego domku - trzeba było wpaść do mnie na kawkę.
FotoIza u nas w Fordonie też są chyba jakieś klubiki, może uda nam się namówić dziewczyny na spotkanie w naszej dzielnicy ???

Wow.... nastepnym razem chyba zaliczę u Ciebie kawkę :tak:

Jestem za spotkaniem w Fordonie, ale dziewczyny pewnie stwierdzą, że to koniec świata i do naszej dzielnicy nie przyjadą ;-)
Znasz jakies fajne klubiki? Bylismy kilka dni temu rodzinnie w ranczo pizza i Martyna jak zwykle wróciła zachwycona z ochotą wyprawiania tam urodzin !
GALERIA

FotoIza oczywiście na kawkę zapraszam.
Osobiście nie byłam jeszcze w takim klubiku, wiem tylko, że jest pare w Fordonie m.in.Happy Baby przy Twardzickiego, w Klubie Skalnym przy ul.Klimka Bahledy, Przedszkolandia na ul.Janosika, Klub Maluszka przy ul.GOPR, a więc jest w czym wybierać.

Dziewczyny ale koło mnie był wypadek dobnrze ze z Tymkiem nie byliśmy naocznymi swiadkami tylko było juz po;(Zamochód przewrócony na dach cały przód zmiażdżony i chyba był spalony nie widziałąm za dobrze bo to było za światłami od kamiennej,masakra na bank nikt nie przeżył;(((Aż mi nie dobrze cała drogę było;(

KASIULKA JESTEM Z WAMI MYSLAMI;)Będzie dobrze na bank;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny to kombinujcie z tym klubikiem, w końcu jak Wy możecie do centrum dojechać to my możemy w druga stronę :D Tylko konkrety to proszę na odpowiednim wątku :D

hej
dziewczyny znacie może jakąs salę zabaw gdzie mozna by isc z dwulatkiem bo większosc sal jest od 3 lat. my jestesmy ze szwederowa i tu nic nie ma jest klub malucha byliśmy raz zajęcia sa raz w tygodniu ale dla mnie 35 zł za 1,5 h to trochę dużo

reklama
Witam się i ja po długiej nieobecności.
U nas była masakra chorobowa o nieustalonej przyczynie, zagrożenie szpitalem i inne tego typu akcje. Normalnie 9 dni gorączki,powyżej 38,5, zero wysypki wszystkie badania w normie, a dzieciak leciał nam przez ręce. Teraz wychodzimy na prostą, ale jeszcze trochę przed nami. Na sam koniec ja się zaraziłam i chyba pierwszy raz od 10 lat miałam temperaturę. Normalnie szok. Cały tydzień zwolnienia i leżenie w łóżku. No ale teraz to już musi być dobrze. Co do spotkania to bardzo chętnie jak dla mnie może być i w Fordonie.
Trzymamy kciuki oczywiście za Kasiulke. Pozdrawiamy wszystkich

Do góry