reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
to dam wam temat do komentarzy ;-)
pierwsza foto-sesja mojej Viki :biggrin2:

Zobacz załącznik 320609Zobacz załącznik 320610Zobacz załącznik 320611Zobacz załącznik 320612Zobacz załącznik 320613

pencil.png

Helołłłłłłłłł!!!

Vikiigus świetna Vikusia :-)....kiedy moje były takie małe :szok:...jak tak patrze to tez chce takie malenstwo tylko mam problem z dawca ;-):-D bo jak wspominam mojemu ze bym chciala jeszcze jedna coreczke to sie na mnie patrzy i pyta czy do lekarza nie musze isc :-D...
...a jesli chodzi o lekarza to dopielam na ostatni guzik zabieg migdalka,nawet udalo sie wcisnac wczesniej bo na 21 lutego a 10 dni przed zrobia jej badania takze jest ok,lzej na sercu....usuną migdal, przebija blony i usuną plyn bo niestety drenow nie zakladaja-tylko w dzieciecym.Teraz tylko modlic sie zeby sie nie rozchorowala bo to jednak ponad 3tyg .czekania...

Super wieści kasiulka. Teraz tylko w zdrowiu doczekać terminu. I co znowu poniedziałek a do weekendu tak długo :( Dobrze że chociaż dni już coraz dłuższe to po pracy można spokojnie za jasnego bryknąć i dzieciaki dotlenić

vikigus - przesliczna ta Twoja kruszynka:) Jeszcze raz gratuluje !!

Madziarka - ja nie mam dostepu :)

Kasiulka - fajnie ze sie udało z tym zabiegiem. życze zdowka !!!!

Vikigus..... cudna pociecha!!!

Kasiulka super, że sie udało tak szybko! Trzymam kciuki za zdrówko!

Martyna własnie chrypi od wczoraj a jutro impreza w przedszkolu dla dziadków a po niej wszyscy do nas na rosołek przyjadą bo dostałam wolne :-)

reklama
Hej!

Arabella,synek-rodzynek i trzy siory,suuuuperrrr!!! Trzymam kciuki za Tomeczka :-)!

Ja zaraz lece na szczepienia z Matim...potem szybkie zakupy, zrobie obiadek i odpoczywam ;-)...

Do góry