reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam, nie wiem kiedy te dni mijają.... juz połowa tygodnia :szok:

Madzia zdrówka dla rodzinki!

Na zabieg jestesmy zapisane do szpitala dziecięcego.

Gdzie ta piękna zima? Jednak wole mały mrozek i opady śniegu, niz to co teraz za oknem :-) zero słońca i tylko wszyscy chorują!
Co dziwne od kilku dnia chodze bez rajstopek, nie wiem co się dzieje, chyba nie lata przejściowe mnie dopadają, heheh....

hehehe Izka dobre....lata przejściowe. Ja też bez latam bez......mam nadzieje, że nie podmarznę :eek:, bo to teraz nie wskazane.
I ja tam wolę taką zimę niż szczotkowanie auta co rano i breję śnieżną......

Fran miał wczoraj bal. Szalał przebrany za Scooby-Doo. A w poniedziałek mielismy kurs o 22 na pogotowie stomatologiczne :no:. Zrobił się mu ropień na dziąśle. Po tel. konsultacji z naszą stomatolog mielismy przyjść w środę, bo nic nie wskazywało, że nie dotrwamy. A tu w poniedziałek zaglądam a z różowej gulki zrobiła się gula z miejscowymi, żółtymi ropnymi prześwitami i obok mały gulek drugi. No to nie było na co czekać.
Wyobrażacie sobie to jego przerażenie jak go pani znieczulała zastrzykiem (plomby robimy na żywca).....Darł się bardziej ze starchu niż z bólu chyba. Suma sumarum strzykawką nie dało się ściągnąć ropy i musiał mieć nacinane skalpelem żeby wyszła. Dostał antybiotyk no i w sobotę idziemy już do siebie na kontrolę i plombę w zębie....
To był dla mnie szok. Bo dziurka w zębie jest mała a my regularnie odwiedzamy stomatologa i je kleimy.....a tu takie coś. Nigdy nie wiadomo gdzie te cholerne bakterie się namnożą......

Ale elaborat hehhe

Zdrówka dla chorowitków. A co do migdałka to nie pomogę, bo Fran ma ok. Nigdy nie było na razie przerostu.

Ja mam dziś gina więc sobie fasolkę podglądnę znowu. Ciekawe ile urosła :-) no i dziś genetyczne pomiary. Mam nadzieję, że będzie ok.

Pozdrawiam

Moje choruszki powoli zdrowieją a mnie dla odmiany katar dopadł.

A poza tym to mąż bawi się w piekarza i piecze nam pyszne domowe chlebki. Mniam.

JJ to mały miał przeżycia. Mój Niko na drugi dzień stwierdził, że pójdzie jeszcze do dentysty, ale to chyba ze względu na to, że w nagrodę dostał samochodzik :D

Witam popołudniowo
Szaro buro do d.. z taka zimą. Ja chcę śniegu:-) A tak wogóle to jestem jakaś taka rozmemłana przez cały tydzień, nic mi sie nie chce. To chyba efekt tego, że uwolniłam się od dużego zobowiązania naukowego i teraz nie mam co z sobą począć, taki szok po odjęciu obowiazków. Chyba jestem nienormalna:nerd: a tak odbiegajac od tematu to jak któraś ma polsat cyfrowy i chce sobie z niego zrezygnować to może to zrobić do końca lutego bez żadnych konsekwencji. Jako powód podając likwidacje programów BBC. Moje dziecko się załamało jak sie dowiedziało ze nie będzie miał swojego ukochanego programu z bajkami, w związku z tym zaczęłam grzebać po umowach i rezygnuję

JJ- trzymam kciuki za dobre wyniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mucha - nie wiedzialam ze likwidują. Ja mialam cyfrowy polsat, ale zamienilam go na UPC. BBC ma najlepsze programy:)

Hej!

Z dobrych/zlych wiesci mam to ze zabieg ustalony na 24lutego w Bizielu...oprocz usuniecia trzeciego migdalka bedzie trzeba naciac blony bebenkowe,usunac plyn-jest jego fulll i zalozyc dreny...jak tego slucham i o tym mysle to mnie od dwoch dni brzuch boli,wczoraj przed wizyta w szpitalu nie moglam wyjsc z kibelka :szok:ogolnie jestem bardzo nerwow-uczuciowym czlowiekiem,ze tak powiem rozhisteryzowaną babką ;-)nawet jak teraz Wam pisze to ryczę,schudlam dwa kilo....nie wiem co to bedzie przed zabiegiem...myslalam zeby wyslac tam meza ale w domu chyba bym nie dala rady siedziec...chcialam rzucic palenie ale w tej sytuacji chyba bym sie wykonczyla totalnie...nie potrafie wyluzowac,hmm...:-:)no:...

reklama
Kasiulka....Tulaski przesylam!!! Wiem co czujesz, miałam to samo, ale jednak u nas się coś odmieniło. Dreny czesto są zakładane przy wycinaniu, koleżanki opowiadały, że nie jest to takie złe! Bedzie dobrze, choc wiem jak matke serce boli!

Widziałyście małą Viktorke urodzoną urodzoną 14.01.2011 godz. 3:40 VIOLETTA GRATULACJE!!!!

Zapomniałam napisac o śniegu.... hurrra.... fajnie, że spadł.... szkoda, ze dziś zgubiłam czapkę i jutro nie mam czym głowy zabezpieczyć ;-)

Do góry