reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A powiedzcie ciocie ile te wasze maleństwa jedzą ? Te butelkowe oczywiscie
Zosia nie zje na raz 120 ml tyle ile pisze na opakowaniu bebilony1, naq cały dzień zje około 520 a powinna (z tabelki) 6 razy po 120 czyli to razem jest 720 tak w ogóle to ona zjada tak:
rano 120
pozniej około 60 lub 90 i tak czasami godznke po zjedzeniu 60 domaga sie 30 :/musze jej to jakos uregulować ale jak??
Zosia nie zje na raz 120 ml tyle ile pisze na opakowaniu bebilony1, naq cały dzień zje około 520 a powinna (z tabelki) 6 razy po 120 czyli to razem jest 720 tak w ogóle to ona zjada tak:
rano 120
pozniej około 60 lub 90 i tak czasami godznke po zjedzeniu 60 domaga sie 30 :/musze jej to jakos uregulować ale jak??
Oliwieczka
AZ TYLE ???
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
I byłam na tym wazeniu.Moje przypuszczenia okazly sie trafne...Kondzio przez 2 tygodnie przybral tylko 150 g i wazy 6700.Ma 3 miesiace i 10 dni.
Moze przez te uały nie mial apetytu?Zakupilam 4 kaszki,kilka sloiczkow i soczkow.na razie bede mu dawac kaszke,jak bede widziec,ze jest glodny.Z daniami i deserkami poczekam jeszcze ze 2 tygdnie.
Pojade znowu za jakis tydzien na wazenie i zobacze czy jest lepiej...
Mialam przeczucie,ze sloabo rosnie,bo nie moge go zmusisc do jedzenia piersi.Kaszka oczywiscie łyzeczka.Nie bardzo mi sie to podoba,ale co zrobic...
Dalam mu kilka łyzek kaszki i na poczatku nie umial polykac,ale jak zalapal,to chcial cala łyżeczke połykac...
Moze przez te uały nie mial apetytu?Zakupilam 4 kaszki,kilka sloiczkow i soczkow.na razie bede mu dawac kaszke,jak bede widziec,ze jest glodny.Z daniami i deserkami poczekam jeszcze ze 2 tygdnie.
Pojade znowu za jakis tydzien na wazenie i zobacze czy jest lepiej...
Mialam przeczucie,ze sloabo rosnie,bo nie moge go zmusisc do jedzenia piersi.Kaszka oczywiscie łyzeczka.Nie bardzo mi sie to podoba,ale co zrobic...
Dalam mu kilka łyzek kaszki i na poczatku nie umial polykac,ale jak zalapal,to chcial cala łyżeczke połykac...
No to fajnie Tycia, że je chętnie kaszkę. Widać sam cycuś mu się już znudził i potrzebuje urozmaiceń.
Jeśli przybrał 150g w ciągu 2 tygodni to faktycznie mało, ale sama waga jest u niego bardzo dobra, Oliwka wcale nie ważyła więcej w tym wieku.
Jeśli przybrał 150g w ciągu 2 tygodni to faktycznie mało, ale sama waga jest u niego bardzo dobra, Oliwka wcale nie ważyła więcej w tym wieku.
Tycia
Pani doktor powiedziala na niego,ze jest chudy,ale byk:-).Pierwszy raz tak malo przybral,troche mi przykro,bo ja jestem (jak wiecie) chetna bardzo.Życie lubi płatac psikusy.
Bede dawac mu te kaszke i zobacze jak to z nim bedzie.
Bede dawac mu te kaszke i zobacze jak to z nim bedzie.
Oliwieczka
Lill Kate a jaki podajesz soczek? sam czy rozrabiasz z wodą?
reklama
Tycia
Mam nadzieje,ze to przez te upały.Jest dlugi i dosc chudy.Kondzio nie jest taki mały pewnie szybko rośnie na długość a że tak mało przybrał to może racją być że przez upały w końcu człowiek wtedy ma mniejszy apetyt i dużo się poci ;-)
Podziel się: