reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Butelkowe mamy i dzieciątka

reklama
Soku jabłkowego na początek nie polecam, bo u niektórych maluszków może powodować bóle brzuszka. Bardzo dobry jest soczek Bobovity Winogrona z delikatną melisą i rumiankiem, moja Gaja go uwielbia.

Tsarina u nas bylo to samo.Za diabla nie chcial nic pic.Plakalam dziewczynom na forum ale kazaly odpuscic to odpuscilam.Twoja Mala pije tyle ile chce i ile jej potrzeba.Teraz Alus od kiedy je zupki i owoce ma duzo wieksze pragnienie i pije tak ok 300ml.Pewnie u Was tez tak bedzie.

dziewczyny drogie,zachciało mi sie eksperymentów :zawstydzona/y: i z Bebilonu 1 chciałam przejsc na Bebiko,i po paru dniach stosowania widzę ze mały ma suche czerwone plamki z tyłu na pleckach ale tak wyżej:baffled::crazy: i na przedramionkach:zawstydzona/y: czy tp możliwe zeby miał uczulenie na Bebiko własnie?bo na bebilonie było ok wszystko?poradżcie

tsarina u nas tez było to samo, parę łyków i krzyk, nawet w upały. W koncu dałam mu soczek jabłkowy i jabłkowo-marchewkowy rozcieńczony i od razu mu posmakowały, wypijał po 60ml na raz. A teraz ulubionym napojem jest herbatka Hipp malinowa z dziką różą i jabłkowa z melisą.

Asia100 a moj nie znosi tej hippa malinowej..a taka dobra,no trudno sama wypije..

Dziuneczka u mnie bylo dokladnie to samo--bebiko uczula.Wracaj do bebilonu.JA po takim eksperymencie podaje juz tylko beb.pepti

bluebell mój pił bebilon 1 zwykły nie pepti..a ty dlaczego dajesz małemu pepti? jestem prawie pewna ze to bebiko go uczuliło:crazy: a myślalam ze to od soczku jabłkowego:baffled:

no bo po tym bebiku poszlismy do lekarza z wysypka.Tylko ze to byly takie chropowate krostki,prawie niewdoczne na calym cialku.No i lekarka kazala podaac pepti bo wtedy krosteczki poznikaly.
Jak dla mnie to u Was to samo na bank.

bluebell ale u nas na zwykłym Bebilonie 1 było ok ,nie było zadnych zmian na skórze,tylko jak spróbowalam z tym Bebikiem to to wyszło:wściekła/y: a słyszalam ze bebiko lubi uczulac:baffled:

reklama
dziuneczka ja stosowalam beb.ha ale poniewaz kosztuje 27zl postanowilam zobaczyc jak bedzie na bebiku (10zl wiec jest roznica,nie?) no i wlasciwie tylko dlatego zmienilam to mleko:-(
teraz lecimy na pepti i tez kosztuje 10zl tyle ze jest na recepte.

Do góry