Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Przed kaszką podawałam i dalej podaję nutriton do zagęszczania mleka, bo mała ulewa. Wczoraj podałam pierwszy raz soczek z jabłuszka rozcieńczony, a przed chwilką jabłuszko z bobovity. Mała jabłuszko zjadła chętniej niż gęstą kaszkę. Teraz zobaczymy czy nic się nie będzie działoMadziu a od kiedy podajesz jabłuszko? Bo widzę, że Twoja córcia chyba tylko tydzień starsza od mojej. I jaką kaszkę podajesz? No i jeszcze pytanie "z innej beczki". Czemu uciekłaś z majówek???
Gosha a wcześniej nic nie dodawałaś do mleka? Dopiero teraz kaszka?
Wiecie co... mam wrażenie, że za bardzo naskakujecie na Madzię. Madzia nie szukała tutaj opinii na swój temat, czy na temat żywienia swojej córeczki tylko dzieliła się z nami swoimi doświadczeniami. Podziwiam ją za odwagę, że tak szybko podaje małej różne rzeczy, ale z drugiej strony coś w tym jest co pisze. Samo to że kilka tygodni temu WHO zmieniło swoje wcześniejsze zdanie na temat glutenu.Jeszcze niedawno twierdzili, że gluten można wprowadzać dzieciom po ukończeniu roku, a teraz wymyślili, że już po szóstym miesiącu. I bądź tu mądrym...