reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

butelka czy piers ???

Chciałam wiedzieć jaką opcje karmienia wy wybrałyscie i którą uważacie za słuszna i dlaczego ???

• Wszystkich głosujących
    92
no lady u nas nie tak prosto! jak imie nie jest siete to wiesz nie chca tak chrzcic moze tez zalezy na jakiego ksiedza sie trafi! ale ja mieszkam w malym miescie i niestety u nas np. slubna suknia w koloze ekri to cos nie dopomyslenia!!!! chociaz sa i coraz bardziej zaczynamy robic sie nowoczesni!!!!!!!
a co do butelek to wiesz ja w butelce canpol antykolokowej mam smoczka nuka z odpowietrzaczem!!

reklama
Mi też sie podoba Noe. Jak bym miała dziewczynke to mielismy ja nazwać Sara :D

Ja mam zwykłą butelke canpolu małą i dużą tylko ze dałam smoczki nuka i Macio z nich je bez poroblemu. Ja miałam problem przy zamianie smoczków z aventu ale juz sie z tym uporalismy.

malutka ta Dr .browna nawet taka sobie a ta niżej to dlanoworodków ...a nasze brzdace to już niemowlaki albo stare konie ;) :D

sorbus Noe faktycznie to bblijne ::) że tez ja głupia nieskojazyłam

Mija pisze:
gaga a dziekuje ... ale troche krwi ten wątek mi wczoraj popsuł
Nie rozumiem ludzi którzy krytykuja innych i potrafia sie patrzec tylko przez siebie ::) ale co tam koniec tematu bo już mi ciśnienie skacze ;D

Właśnie..jak stwierdzić czy mały babel ma wystarczajaca ilośc mleka cycowego ?
Jakiś czas temu zawiśnięcie na 2 dni Nonka na mojej piersi wyłumaczyły mi dziewczyny tym że powiękza laktacje,bo rośnie i potrzebuje teraz wiecej
Ale od wczoraj znowu mam to samo Noe jest marudny cały czas przy piersi,jak go odstawiam to zamieni sie w małego ciumkatora,a ja już nie mam co mu dac bo w piersiach pustynia :( A na odatek musze odciągnąć mleko na sobote
Do tej pory nie miałam żadnego problemu z karmieniem jak go przystawiłam po porodzie tak do tej pory wszystko było naturalne

Mija koło 3 miesiaca jest kryzys laktacyjny, przystawiaj małego jak chce u Majki tez tak było po kilku dniach wszystko było ok,

a ja do kachy używam też canpola, i do picia z końcówką do niekapka, mała olała wszystkie inne butelki, pierwsze mleczko tez podałam jej z canpola, smoczki też canpola ;D,
a po wysypce u nas ani śladu, może to nie po mleku ???

reklama
no własnie canpol u nas jest the best a pozatym cena :laugh: .
Dziewczyny a co to są te smoczki niekapki ?? JA u siebie niewidzialam takich :( ...a myslałam że u nas wszytko dostane ::)

Do góry