reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

butelka czy piers ???

Chciałam wiedzieć jaką opcje karmienia wy wybrałyscie i którą uważacie za słuszna i dlaczego ???

• Wszystkich głosujących
    92
no lady u nas nie tak prosto! jak imie nie jest siete to wiesz nie chca tak chrzcic moze tez zalezy na jakiego ksiedza sie trafi! ale ja mieszkam w malym miescie i niestety u nas np. slubna suknia w koloze ekri to cos nie dopomyslenia!!!! chociaz sa i coraz bardziej zaczynamy robic sie nowoczesni!!!!!!!
a co do butelek to wiesz ja w butelce canpol antykolokowej mam smoczka nuka z odpowietrzaczem!!

reklama
Mi też sie podoba Noe. Jak bym miała dziewczynke to mielismy ja nazwać Sara :D

Ja mam zwykłą butelke canpolu małą i dużą tylko ze dałam smoczki nuka i Macio z nich je bez poroblemu. Ja miałam problem przy zamianie smoczków z aventu ale juz sie z tym uporalismy.

malutka ta Dr .browna nawet taka sobie a ta niżej to dlanoworodków ...a nasze brzdace to już niemowlaki albo stare konie ;) :D

sorbus Noe faktycznie to bblijne ::) że tez ja głupia nieskojazyłam

Mija pisze:
gaga a dziekuje ... ale troche krwi ten wątek mi wczoraj popsuł
Nie rozumiem ludzi którzy krytykuja innych i potrafia sie patrzec tylko przez siebie ::) ale co tam koniec tematu bo już mi ciśnienie skacze ;D

Właśnie..jak stwierdzić czy mały babel ma wystarczajaca ilośc mleka cycowego ?
Jakiś czas temu zawiśnięcie na 2 dni Nonka na mojej piersi wyłumaczyły mi dziewczyny tym że powiękza laktacje,bo rośnie i potrzebuje teraz wiecej
Ale od wczoraj znowu mam to samo Noe jest marudny cały czas przy piersi,jak go odstawiam to zamieni sie w małego ciumkatora,a ja już nie mam co mu dac bo w piersiach pustynia :( A na odatek musze odciągnąć mleko na sobote
Do tej pory nie miałam żadnego problemu z karmieniem jak go przystawiłam po porodzie tak do tej pory wszystko było naturalne

Mija koło 3 miesiaca jest kryzys laktacyjny, przystawiaj małego jak chce u Majki tez tak było po kilku dniach wszystko było ok,

a ja do kachy używam też canpola, i do picia z końcówką do niekapka, mała olała wszystkie inne butelki, pierwsze mleczko tez podałam jej z canpola, smoczki też canpola ;D,
a po wysypce u nas ani śladu, może to nie po mleku ???

reklama
no własnie canpol u nas jest the best a pozatym cena :laugh: .
Dziewczyny a co to są te smoczki niekapki ?? JA u siebie niewidzialam takich :( ...a myslałam że u nas wszytko dostane ::)

Do góry