reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszki w kadrze :)

Tycia! Ty cała promieniejesz na tym zdjęciu:-) :-) :-)
Nie wiem czy masz tak zawsze-czy akurat za sprawa mieszkańca Twojego brzuszka;-) ale efekt znakomity:tak:

reklama
Tak mnie Tycia natchnęła tym super zdjęciem, że postanowiłam wkleić jeszcze swoje...to już końcóweczka...mój brzuchol na koniec 38tyg.:laugh2::-D

Tycia, super zdjecie!!!!! Takiej radosci (jak na tym zdjeciu) no co dzien Ci zycze:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Mysia23, Ty tez super wygladasz. A brzuszek jaki masz ladny:-):-):-):-):-)

Mysia23 fajny ten twój brzuszek-zazdroszcze Ci , ze tak juz nisko schodzi...a u mnie ciagle wysoko i nie daje mi oddychac...

Oj madzix jakbyś miała taki brzuch od 5dni między nogami to zmieniłabyś zdanie:tak::tak: oddychać już mi sie lekko oddycha, ale chodzę jak gęś...nogi szeroko jak w pięciu pieluchach :-D:laugh2::-D:laugh2: żebym choć wiedział,ze to juz bliziuteńko to bym nie marudziła, ale jak pomyślę,że tak może być jeszcze dwa tyg albo i dłużej, to płakać mi się chce..:-:)-:)-(

No to ja też się pochwalę swoim apartamencikiem w 39tc3d. Do terminu porodu jeszcze tylko 4 dni:-)

reklama
Do góry