reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Dziewczyny brzuszki super opadają. Z kazdym dniem będą coraz mniejsze

Ja z brzuszkiem nie miałam kreski. Jak urodziłam to sie pojawiła... ale powolutku znika.

reklama
Natchnelyscie mnie, zeby powciagac brzuszek i zobaczyc jak wygladam - calkiem niezle ;) (Szkoda, ze tylko przy bardzo wciagnietym brzuchu)

a+t+?rozwaliłaś mnie kobieto!!!Powinnas miec zakaz pokazywania brzucha ( itej całej reszty!), normalnie deprecha mnie dopada jak widze takie kobitki...nigdy nie bede taka szczuplutka...:-( nigdy...

głuszek brzuszek naprawdę mniejszy :) a z czasem będzie znikał jeszcze lepiej.
agatatje super figurka, a tamtym facetem się nie przejmuj - w końcu to tylko facet :laugh:
a+t+? świetna figurka chudzinko ;)

A+T+A DOBIŁAS MNIE ;D ;D ;D ;D
RENI GDZIE SCHOWAŁAŚ SWOJĄ DUŻĄ CÓRCIE TAKI MIAŁAŚ ZGRABNY MALUTKI BRZUSZEK?????

Dzięki :). Wg mnie w 40tyg brzuszek miałam przeogromny więc moja przeogromna córeczka miała tam wygodnie :),
a teraz daleko mi jeszcze do wyglądu sprzed ciąży...ale zawsze fajnie usłyszeć miłe słowa :).

reklama
Do góry