reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Jutro powinnam wysłać - bo już się uporam z tym całym bałaganem, może uda mi się nawet dzisiaj - zależy czy mąż będzie miał chwilkę czasu.
(ale tez musze od niego wycisnąć dane jak się zdjęcia przesyła do kompa - do tej pory on to robił, a ja się tym nie przejmwałam ;D - no cóż lenistwo)

helunia, brzuszek faktycznie "chlopiecy", ale ja tez taki mam, a spodziewamy sie dziewczynki. Wiec to tylko takie gadanie!

dziewczyny ale sliczne brzuszki!!!

Maxin z bardzo ladnie sie zaokragla!!! naprawde sliczny!
Anita wygladasz baardzo zgrabnie i wogole super zdjecie!!
Helunia brzusio faktycznie jak na chlopca:)ale ladny i pokazny:)

Helunia, super ten brzuszek!!!!!A mi wszyscy rowniez mowili, ze na chlopca, a tu nasza fasolcia w zenskim wydaniu ;D jej ja chce zeby byl maj!normalnie niedlugo musze jakis fotek tu wkleic:) bo mi sie wydaje, ze moj brzuch jakis taki sam caly czas jest:) ale i tak spooory 8)

reklama
hej dziewczynki!! Śniłyście mi się wszystkie dziś :) - że było spotkanie dziewczyn z forum w Krakowie w knajpie i że wszytskie przyszłyśmy takie brzuchatki i się bawiłyśmy świetnie!!! Oj ta ciąża, hihihi.
A propos brzuszków. Wesolutka - śliczny brzuszek - taki okrąglutki, maxin78 i anita28 całkeim spore te wasze brzuchole - a jakie rozkoszne. Helunia fajowy szpiczasty brzusio. Wyglądacie kwitnąco i bardzo kobieco.
A mi starsznie ostatnio brzuch urósł!!! Po prostu mam przyjklejoną piłkę. A tak "płakałam", ze mam mały brzuch i wyglądam na tłuściocha a nie na ciążę - to patrzcie teraz. Po prostu szok i to tak przez killka ostatnich dni - w pracy są w szoku!!!

Wyglądam jakbym miała zaraz rodzić!!!!

Do góry