reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Kasiunka, barzdo ladny brzuszek, a pamietam, ze jeszcze niedawno mowilas ze nic nie widac, a juz widac i to duuuzo:):):):)Zgrabna mamuska z Ciebie :D

Dziewczyny, wiem, ze to nie watek o religii ale nawiazujac dotematu o swietach:faktycznie zgodze sie , ze sa podobienstwa w Chrzescijanstwie i w Islamie!!Nie wiem, p czy wiecie, ze Jezus Hiob Jonasz Jozef(ale nie opiekun Jezusa i Marii)Noe to Prorocy rowniez w Islamie , ich historie sa w Koranie, jak i w Biblii i to oni mieli od Boga nakza nawolywania na droge Boga.
Jesli zas chodzi o Historie Abrahama, to faktycznie historia jest podobna, z tym, ze w Biblii Abraham dostal nakaz zabicia swego syna Izaka(ktorego matka byla Sara)zas natomiast w Islamie, wierzymy, ze to Ismail mial byc poswiecony Bogu(byl On synem Hajar). wiec idea jest ta sama-calkowite poddanie Bogu tylko Imiona inne, tak wiec pomimo wspolnych cech, istnieje mas roznych rzeczy, o ktorych raczej na tym watku pisac nie ma sensu, ale jesli kogos interesuje ten temat to ja jestem do dyspozycji, uwielbiam rozmawiac o religiach:)

To rzeczywiscie ciekawa sprawa z tymi religiami kiedys sobie czytalam Zarys wiedzy o religiach swiata i wiele religii ma duzo ze soba wspolnego. A juz jesli chodzi o podstawowe wartosci to chyba wszystkie opieraja sie na tym samym.
Szkoda tylko ze nie wszyscy to rozumieja i tocza sie bezsensowne spory i wojny religijne :(

Sliczny zgrabniusi brzusio!!! i super ze sie wkoncu pochwalilas!!!
ja sobie dzis majtki kupilam te na brzuch bo ostatnio jak wam pisalam ze tak nagle mi brzuch wyskoczyl to rownie nagle wszystko mam za male!! masakra!!!!!niemam jakiej kurtki nawet zalozyc! czuje ze mam brzucha giganta!i co do ciuszkow dla siebie niema w tym nic smiesznego bo doslownie niemam nic a nic...ale sie zamotalam...ale co tam...

Lilith-do do bielizny to mam ten problem co Ty!! Szuflada pełna a ja jak patrzę na te wszystkie stringi i koronkowe majtaski w rozmiarze mini to łza się w oku kręci i zastanawiam się czy je jeszcze kiedyś założę. Narazie nic mi innego nie pozostało, też sobie kupiłam kilka par bawełnianych "reformek" bo w takich mi najwygodniej (wysokie na brzuch)....

reklama
NO to ja tez tak mam z bielizna(wczesniej pisalam o wszystkich innych bluzkach itd) i mam nadzieje ze sie w ta dawna zmieszcze! a dzis kupilam sobie te specjalne ciazowe! bo ja mam teraz goly brzuch i przynajmniej te majciorki beda go ocieplac:):)

Do góry