reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

a+t+? masz śliczny brzuszek. Bardzo uroczy i kobiecy... i piękną figurę, bo tylko brzuszek sie zaokrąglił...

I klasa. Pozdrawiam Julia i Antoś

reklama
calaja14fj.jpg

zboczku14nu.jpg

cudo5gt.jpg

mnie dzis natchnelo:) moje malenstwo juz prawie w 22 tyg :)

Dzieki dziewczyny za komplementy :)
a moja figurka nic sie nie zmienia w ciazy hihi. Nawet dalej żebra wystaja nad brzuszkiem ;)
Ciekawe czy pod koniec ciąży beda mi puchnac kostki albo spuchne cala - oby nie.

dziewczyny, ale brzuchole :laugh: :laugh: :laugh: o matko. Aż nie mogę uwierzyć, że takie duże ::) . Gratuluję

Witam Was wszystkie
Jestem nowa na tym forum (tzn. czytałam posty tu już wczesniej a teraz postanowiłam się ujawnić). Jetsem w 18 tygodniu ciąży - czyli majówka - termin na 29.V.05 Zamieszczam wam zdjęcie mojego brzucha w tym tygodniu. Mam nadzieję, że teraz będe miała więcej czasu, żeby poklikać. Na razie pracuję ale w lutym wybieram się już chyba na L4 - wtedy na pewno będę miała duuuużo czasu. :D .
http://img395.imageshack.us/my.php?image=p42403433is.jpg

reklama
Dziękuję wszystkim. Obiecuję, że napiszę, ale nie teraz. Na razie uciekam do domku gotować bigos, barszczyk i inne specjały bożonarodzeniowe. Odezwę się po Swiętach. Internet mam tylko w pracy lub moge jescze korzystać z niego u rodziców :). Więc jak tylko będę miała dostęp do sieci na pewno się odezwę. Ale chyba wymęczę mężulka żeby założyć w domu bo jak pójdę na zwolnienie to się zanudzę!!!!! Zdorwych Wesołych Pogodnych Świąt życzę wam ja i mój właśnie kąpiący Kropek. Całuski

Do góry