reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
a może jakiś pielęgnacyjny krem na zachowanie tych pięknych piersi Maxin i Julienx? :)
bodajze Mustele można stosować podczas karmienia :)

No nie dziewczyny ale szybko wracacie do formy.Brawo! Ja narazie wole nie ogladac swojego brzucha ani tym bardziej nie pokazywac :p Jest taki buu jakbym była w czwartym miesiacu ciazy tylko bardziej obwisły :-[ No i jeszcze ten szef...w prawdzie nisko ale 6 szwow jest.

A to moj brzuch w 41 tc pare godzin przed CC:

a ja bym wolala zeby moje wrocily do poprzedniego stanu sprzed ciazy, teraz sa okropne, no i te rozstepy :(

moje sa wielkie.....i bola, a maz ciagle chce je macac ;)
ja bym chciala miec z powrotem takie rozowe dziewicze sutki hehehehehe ;D

Abryz ;D ;D ;D ;D ;D

Maxin jak tylko czas ci pozwoli pójdz do apteki sprawdzić co u was w Anglii jest ujędrniającego biust co może stosować kobieta podczas karmienia.Warto o nie zadbać juz teraz później troche flaczeją bez pokarmu ale to też predyspozycje organizmu.

reklama
Do góry