reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

OO, a ja nie znalam tego sposobu. No, to mi opadl! gdzies tam tli sie we mnie przeczucie, ze Adas przyjdzie na swiat kilkanascie dni przed terminem, wiec zobaczymy...

W sumie to juz nie moge sie doczekac.

Choc robilam wczoraj przeglad letnich ciuchow i znalazlam kilka fajnych, duzych, akuratnych na brzuch! moglabym go jeszcze troche poeksponowac!

Choc twarz mam w tak oplakanym stanie (kropki, ciapki, kreski, plamki - wszystko co mozliwe :mad:) i wlosy tak beznadziejne, i wage znowu wieksza, i palce jak parowy, ze chyba nawet w tych ciuchach nie wygladalabym apetycznie...
Normalnie mam kryzys, w ogole sie sobie nie podobam...

reklama
Kate mi sie jednak zdaje, ze brzuch masz nizej! a zobacz z ciekawosci co z Twoimi zebrami i daj znac!

u mnie jest niżej. no ale to jest tak jak z innymi objawami przepowiadajacymi. Moga oznaczac ze urodzisz za kilka godzin, dni lub tygodni, a to mi niewiele mowi :)

gluszek tez mi sie marzy uwiecznienie takich wygibasow malego :)
a z tym opadaniem to tez troche zalezy od wzrostu bo im mniejszy tym mniej miejsca na nie.....
zdarza sie, ze dziewczynie cisnie na pecherz i na przepone rownoczesnie hehe

u mnie jest troche miejsca pod zebrami, ale ostatnio na usg lekarz mowil, ze maly musi jeszcze troche zanurkowac :D

Doszłam do wniosku, że mój mały nie ma mapy i przez to czuje się zagubiony. Dlatego mu pomogę ;D ;D ;D

Dobre ;D, ale może by tak główką w dół, żeby sie zbytnio nie zasugerował rysunkiem ;)

reklama
Do góry