reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
LILITH jestem pod wrażeniem Twojego brzuszka jest imponujący i nie widze zadnej opuchlizny tylko pieknie napiety brzuszek
WESOLUTKA bardzo ładny brzuszek

Ja rowniez nie. rozstepow tez, a za to widze wieelki piekny brzuch!!!Cieszmy sie nimie dzieczyny bo juz niedlugo ich nie bedzie!Wesolutka!!Zgrabnie wygladasz, W ogole taka ladna mama z ciebie jest.

Dziwczyny - piękne brzuszki!!! I Wesolutka i maxin i Trini i Julienx (mam nadzieję że nikogo nie pominęłam ale mam sporo do nadrabiania)
Lilith - wyglądasz pieknie i wcale nie widac ani opuchlizny (to że jesteś okrąglejsza na buzi tylko ci dodaje uroku) ani rozstępów, ale jak zobaczyłam twój brzuch to mnie zatkało z wrazenia. Była taka dziweczyna - chyba Ziuta co urodziła bliźniaki w zeszłym roku - kurcze masz większy brzuch od niej. NIKT CIE NIE PRZEBIJE!!!
I tak jestes bardzo dzielna - ja mam dużo mniejszy brzuch a jest mi juz bardzo ciężko - a ty z takim brzucholkiem trzymasz się i tak bardzo dobrze!!!!
PS. Mi tez bardzo puchną stopy - mam taki aparat do masażu wodnego stóp i robię sobie takie masaże wodne i mi troche popouszcza. Pomyślcie sobie co by było gdybyćmy rodziły w sierpniu!! W upałach te ostanie mieisące!!!

reklama
głuszek - nawet sobie nie wyobrażam rodzić w sierpniu. :p
Moja mama mnie rodziła w sierpniu - i to jeszcze ponoć było strasznie upalne lato.
A zima nas w tym roku też nie oszczędzała - w końcu taka zima jest raz na kilkanascie lat - więc maluchom możemy się potem pochwalić, ze chodziliśmy w ciąży jak była zima stu - lecia ;D ;D ;D

Do góry