reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Angie, Helunia-śliczne i naprawdę już pokaźne brzuszki. Różnicę widać w stosunku do ostatnich zdjęć.

reklama
dzięki za komplementy :) Wszystkie nasze brzuszki są świetne, pamiętacie na samym początku? Teraz nasze brzuchy są z 10 razy większe a przecież pewnie urosną jeszcze bardzo dużo :) No ja też za bardzo nie wierzę w te przesądy dotyczące kształtu brzucha bo u wielu osób to się po prostu nie sprawdza. Ja płeć poznam dopiero po porodzie ale teraz mam tak że w równym stopniu bym chciała dziewczynkę jak i chłopca :)

Kropecka - to tak jak ja. Tak samo bym chciała chłopca i dziewczynkę.
Następne USG mam ok 36 tygodnia - to może wtedy się coś dowiem.

ja też będę miała gdzies w tym czasie USG ale wtedy powiem lekarzowi że już nie chcę znać płci, za blisko do porodu a dużo większa niespodzianka podczas narodzin :)

Kropecka - cały czas mnie korci, żeby iśc prywatnie na USG - ale żal mi kasy ( 80 zł - już wolę dołożyć 30 zł i kupić maluszkowi siedzaczek - super sie przyda jak maluch będzie miał ok 3 miesęcy i więcej) i tak nie będę miała pewności, że się dowiem - bo może dzidzi się odwrócić pupką. ;D

Ale macie fajne,duże brzuchale, ja ze swoim mogę sie schować - tyci , tyci, az nie ma sie czym chwalic :), nawet ksiadz wczoraj na kolendzie nie zauważył ze jestem w ciązy, a miałam dopsowana bluzkę :p

reklama
ja tez nie wierze juz w te przesady z tym brzuszkiem ze jak do przodu to na chlopaka.u mnie wszyscy mowili ze bedzie chlopak a tu na usg dziewczynka wiec nie ma reguly a moja przyszla kuzynka brzuszek ma bardziej na boki a bedzie chlopak,dzieki za komplementy na temat brzusia.na tym zdjeciu tak nie widac ale w rzeczywistosci a najbardziej jak sie najem to jest wieeeeeeeeeelki a olivka jak kopie ale to super uczucie.w ogole super byc w ciazy super ze przychodzi nowe zycie!!!chwalcie sie tez swoimi brzucholkami bo lubimy chyba wszystkie ogladac.

Do góry