reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Dzisiaj zdjęcie robione 34+0 nie mam centymetra aby się zmierzyć, ale widać że brzuchol jest.
1495353583-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Nogi na szczęście mi nie puchna. (jeszcze) ;) a płynów pije bardzo duzo

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe Kasiulka mega bluzeczka :)
A twoja buźka zawsze taka uśmiechnięta.. widać że fajna pozytywna z ciebie osobka ;)

Emol fajny zgrabny brzus i jak na 34tydz to nie taki duży :)

Paalinaa w końcu i ciebie widzimy i twój brzusio.. Super ;) brzus już też sporawy :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Patuszka89 ale jesteś zgrabna i z tyłu nic nie widać, że od przodu nosisz niespodziankę :)

Emol ależ nogi a brzuszek tez nie jest duży jak na ten tydzien

Kasiulka gdzie taka koszulke mozna kupic? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Morela cudny.
Paalinaa twój też czubaty.
Emol ja mam podobny kształt brzucha ale resztę x3 :D
Kasiulka i zgadnij o kim pomyślałam na stoisku z owocami :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry