reklama
Emol
Fanka BB :)
Bab aha zapomniałam napisać ze chodziłam na siłownię przez rok zanim nie zaszlam w ciążę, miałam 16% tkanki tluszczowej. Nogi wyrzeźbione, tak samo delikatnie ręce i plecy czy brzuch. Nogi do teraz jak napnę mam widoczne mięśnie. No ale cóż musiałam skonczyc i zrezygnować z karnetu Ps. Kasiulka a koszulka naprawdę super, pasuje do Ciebie, do uśmiechu
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
I wiek oczywiście nie ujmuje pracy Emol ale umówmy się, nie jest trudno mieć idealne ciało będąc 20 latka czy tam 21 ja widzę olbrzymią różnice w tym jak moje ciało wyglądało 7-8 lat temu a teraz gdy zbliżam się do 30tki choć cały czas tyle samo poświęcam czasu na ćwiczenia i niby mam cały czas ten sam rozmiar ubrań i wymiary.
Emol
Fanka BB :)
Kasiulka ty 35? Nie powiedziałabym. Może to przez ten uśmiech na zdjęciach wyglądasz na dużo mlodsza.
Aim nie chce wyjść na chwalipiete, ale łatwiej jest o sprawniejsze ciało w młodym wieku, dodatkowo dużo nie wazylam zanim zaczęłam chodzić na siłownię (zapisałam się bo chciałam pójść do policji i zdać tor sprawnościowych, bo z wczesniejszym brakiem treningów nie rzuciłam 5 razy piłka lekarska) ale tak byłam zabiegają i ta siłownia i w pracy po 200 godzin ze nie podeszłam do egzaminu
Aim nie chce wyjść na chwalipiete, ale łatwiej jest o sprawniejsze ciało w młodym wieku, dodatkowo dużo nie wazylam zanim zaczęłam chodzić na siłownię (zapisałam się bo chciałam pójść do policji i zdać tor sprawnościowych, bo z wczesniejszym brakiem treningów nie rzuciłam 5 razy piłka lekarska) ale tak byłam zabiegają i ta siłownia i w pracy po 200 godzin ze nie podeszłam do egzaminu
Ostatnia edycja:
reklama
aha83
kwietniówka '09
Kasiulka ja też już bliżej niż dalej, rocznik '83 [emoji4]
Emol no pozazdrościć tylko mi pozostaje [emoji39]
Emol no pozazdrościć tylko mi pozostaje [emoji39]
Podziel się: