reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Bab aha zapomniałam napisać ze chodziłam na siłownię przez rok zanim nie zaszlam w ciążę, miałam 16% tkanki tluszczowej. Nogi wyrzeźbione, tak samo delikatnie ręce i plecy czy brzuch. Nogi do teraz jak napnę mam widoczne mięśnie. No ale cóż musiałam skonczyc i zrezygnować z karnetu ;) Ps. Kasiulka a koszulka naprawdę super, pasuje do Ciebie, do uśmiechu :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Emol - sliczniutko i mega zgrabnie [emoji106][emoji3]

Kasiulka - wymiatasz z tą koszulka [emoji1][emoji1][emoji1]. Świetna! Też chcę taką!

I wiek :p oczywiście nie ujmuje pracy Emol ale umówmy się, nie jest trudno mieć idealne ciało będąc 20 latka czy tam 21 :D ja widzę olbrzymią różnice w tym jak moje ciało wyglądało 7-8 lat temu a teraz gdy zbliżam się do 30tki choć cały czas tyle samo poświęcam czasu na ćwiczenia i niby mam cały czas ten sam rozmiar ubrań i wymiary.

Aim ja mam wrazenie, ze magiczna granica jest po 30 tce. U mnie i moich kolezanek... Nagle wisi, uda jak pomaranczka... Ja juz blisko 35, brrr

Kasiulka ty 35? Nie powiedziałabym. Może to przez ten uśmiech na zdjęciach wyglądasz na dużo mlodsza.
Aim nie chce wyjść na chwalipiete, ale łatwiej jest o sprawniejsze ciało w młodym wieku, dodatkowo dużo nie wazylam zanim zaczęłam chodzić na siłownię (zapisałam się bo chciałam pójść do policji i zdać tor sprawnościowych, bo z wczesniejszym brakiem treningów nie rzuciłam 5 razy piłka lekarska) ale tak byłam zabiegają i ta siłownia i w pracy po 200 godzin ze nie podeszłam do egzaminu

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry