reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

to i ja sie pochwale. Dzis nadszedl czas na spodnie i koszulke ciazowa :) Oczywiscie mialam kupic krotkie spodenki lub 3/4 a skonczylo sie na dlugich ale co zrobic :) Za mną 27tyg i 5 dni. Brzuch 94cm, obwód piersi 104-106 także rosną jak szalone

Załączniki

• 275.jpg
    275.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 156
  • 275a.jpg
    275a.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 155
Ostatnia edycja:
reklama
Aim - piękny brzuszek [emoji3], a nogi - wowww!!!

Paninka - Mamuśka z klasą [emoji3][emoji106]. Pięknie wyglądasz [emoji3]. A buciki - ja bym może 500 m zrobiła, i przezucilabym się na kapcie, albo najlepiej dalej bym poszła na boso [emoji6]

Bab - jest i mini brzusio!!! No w końcu [emoji3]. U Ciebie podobnie jak u aim, długo, długo cisza, i nagle "suprise!" .
Też mam ten t-shirt [emoji6]

Aga km nogi to obecnie mi się tak pogorszyły że aż mi wstyd :p przez zmęczenie po pracy mocno zaniedbałam ćwiczenia :( no i mam tego efekt :( wiem że dla wielu taki stan jak mam obecnie to jest super no ale dla mnie nie bo wiem że stać mnie na lepsze.

Aim Wow 6kg! A.martwilas się że nic nie przytyjesz:) 8-10 to myślę spokojnie :)

Super brzuszek!

Paninka żebyś się nie przewróciła:D

Bab w końcu cos:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no ja się bałam że długo nie mogłam zacząć tyć :) ale jak już zaczęłam to ładnie rośnie jak należy :)

AIM jakie Ty masz śliczne nogi! W ogole Ci w nogi nie poszło :)
Ps. Zdjecia z rana czy po jedzeniu? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aim no jest brzuszek i niech zdrowo rośnie [emoji4]

Paninka super brzuszek, no i te butki [emoji5]

Misia szacun, że ty nadal na obcasach [emoji111]

Bab malusi ten Twój brzusio,ale jest [emoji6]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Swoja droga jakie te brzuchy rożne... np Bab maluszek! W porównaniu do mojego z boku zwłaszcza :D a z drugiej strony jK napisalas ile cm, to ja mam podobnie (moze 2cm mniej-w sumie nie pamietam). Teraz nie wrzucę zdjecia, bo mam takie, ze wstyd ;) w srode na 32tc wrzucę update ;p z wymiarami

reklama
Wiem o czym mowisz-mam podobnie tylko mi jeszcze sie cellulit na maksa uwydatnił.
Ja tez ćwiczyłam i duzo spacerowałam i długo było ok. Od syt z plamieniem ćwiczę mniej, delikatniej jesli w ogole, bo maz na mnie krzyczy ;)
Jeszcze miałam to lejkowate ujście i lekarze nic konkretnego o ćwiczeniach nie mogli mi powiedziec, wiec postanowiłam nie ryzykować za bardzo. Ale jutro tez spróbuje troche, bo jK pogoda nie wspiera, a nie ćwiczę, to czuje sie na maksa zmęczona. A jak die zmuszę do ćwiczeń, to od razu mam wiecej energii

Do góry