reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Pumelova jaka laska. Nie wiem gdzie te twoje 8 kilo, serio.
Kasiulka wrzucaj fote.
Lilith no czesc, jesteś w końcu, poproszę update foty bo trudno mi sobie wyobrazić 114cm na takiej kruszynie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia super ta twoja kuleczka :)

Aim ślicznie jestem pod wrażeniem twojego brzuszka jak pięknie urósł.. :)

Paninka ślicznie wyglądasz. .ciąża ci służy :)

Bab super i u ciebie brzuszek się zaokrąglił :)

Pumelova fajny brzusio, a reszta jaka chudziutka.. super :)

To i ja pokaże nas
30+5
U mnie nieco więcej..103cm i +11kg

1494344896-aaaaaa.jpeg

1494344909-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex piękny brzusio! No z takimi brzuszkami żadne kolejki nam nie straszne :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova jej jaki okruszek,myślałam, że szybciej poleci. Zgrabniutko wyglądasz.

Alex kuleczka okraglutka z brzuszka, pięknie.

Misia oj.. Żebym ja jeszcze była dalej taka mala hihu :p
Zrobię na dniach bo samej tez na pamiątkę trzeba zrobić.

Dziewczyny, jakie macie ładne brzuszki[emoji7][emoji7]

Aim, jaka jesteś drobna, tylko mieszkaniec w brzuchu i nic więcej Ci nie przybyło[emoji6][emoji6]

Paninka, jaka laleczka[emoji4] Butki piękne, chociaż obstawiam trasę z samochodu do stolika i spowrotem[emoji16]

Bab, wreszcie widać, że to nie ciążą spożywcza[emoji23] U mnie też długo nic się nie pojawiało, po czym nagle brzuch jest chociaż różnica w obwodzie 3cm między 26 a prawie 32 tygodniem.

Pumelova, ale wystrzelił[emoji106][emoji106]
Jestem w szoku[emoji33][emoji33] i reszta jest drobna, więc ten Twój ginekolog to jakiś dziwak jest[emoji16]

Alex, super, idzie do przodu[emoji4][emoji4]

Lilith, zrób fotkę koniecznie, Twój brzuszek za każdym razem mnie zadziwia[emoji16]

Jakie są różne wymiary naszych brzuszków, niby podobny etap ciąży a różnica bardzo duże. Dobiłam do 90cm w pasie (brzuch wydaje mi się już taki duży), postaram się wrzucić w wolnej chwili aktualne zdjęcie.

Rośniemy Kobietki dla naszych Maleństw[emoji7][emoji7][emoji7] Chyba jeszcze nigdy nie cieszymy mnie tak dodatkowe centymetry w pasie[emoji16]

reklama
Pumelova - ale fajniutko brzusio wyskoczył [emoji7]. Nózie i boczki godne pozazdroszczenia [emoji4]

Alex - to samo co Pumelova - jedynie brzusio rośnie (te 11 kg to jedynie tam się ukryło) [emoji3]

Do góry