reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Pumelova jaka laska. Nie wiem gdzie te twoje 8 kilo, serio.
Kasiulka wrzucaj fote.
Lilith no czesc, jesteś w końcu, poproszę update foty bo trudno mi sobie wyobrazić 114cm na takiej kruszynie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia super ta twoja kuleczka :)

Aim ślicznie jestem pod wrażeniem twojego brzuszka jak pięknie urósł.. :)

Paninka ślicznie wyglądasz. .ciąża ci służy :)

Bab super i u ciebie brzuszek się zaokrąglił :)

Pumelova fajny brzusio, a reszta jaka chudziutka.. super :)

To i ja pokaże nas
30+5
U mnie nieco więcej..103cm i +11kg

1494344896-aaaaaa.jpeg

1494344909-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex piękny brzusio! No z takimi brzuszkami żadne kolejki nam nie straszne :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova jej jaki okruszek,myślałam, że szybciej poleci. Zgrabniutko wyglądasz.

Alex kuleczka okraglutka z brzuszka, pięknie.

Misia oj.. Żebym ja jeszcze była dalej taka mala hihu :p
Zrobię na dniach bo samej tez na pamiątkę trzeba zrobić.

Dziewczyny, jakie macie ładne brzuszki[emoji7][emoji7]

Aim, jaka jesteś drobna, tylko mieszkaniec w brzuchu i nic więcej Ci nie przybyło[emoji6][emoji6]

Paninka, jaka laleczka[emoji4] Butki piękne, chociaż obstawiam trasę z samochodu do stolika i spowrotem[emoji16]

Bab, wreszcie widać, że to nie ciążą spożywcza[emoji23] U mnie też długo nic się nie pojawiało, po czym nagle brzuch jest chociaż różnica w obwodzie 3cm między 26 a prawie 32 tygodniem.

Pumelova, ale wystrzelił[emoji106][emoji106]
Jestem w szoku[emoji33][emoji33] i reszta jest drobna, więc ten Twój ginekolog to jakiś dziwak jest[emoji16]

Alex, super, idzie do przodu[emoji4][emoji4]

Lilith, zrób fotkę koniecznie, Twój brzuszek za każdym razem mnie zadziwia[emoji16]

Jakie są różne wymiary naszych brzuszków, niby podobny etap ciąży a różnica bardzo duże. Dobiłam do 90cm w pasie (brzuch wydaje mi się już taki duży), postaram się wrzucić w wolnej chwili aktualne zdjęcie.

Rośniemy Kobietki dla naszych Maleństw[emoji7][emoji7][emoji7] Chyba jeszcze nigdy nie cieszymy mnie tak dodatkowe centymetry w pasie[emoji16]

reklama
Pumelova - ale fajniutko brzusio wyskoczył [emoji7]. Nózie i boczki godne pozazdroszczenia [emoji4]

Alex - to samo co Pumelova - jedynie brzusio rośnie (te 11 kg to jedynie tam się ukryło) [emoji3]

Do góry