reklama
Pumelova jaka laska. Nie wiem gdzie te twoje 8 kilo, serio.
Kasiulka wrzucaj fote.
Lilith no czesc, jesteś w końcu, poproszę update foty bo trudno mi sobie wyobrazić 114cm na takiej kruszynie.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiulka wrzucaj fote.
Lilith no czesc, jesteś w końcu, poproszę update foty bo trudno mi sobie wyobrazić 114cm na takiej kruszynie.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Alex_87
Fanka BB :)
Misia super ta twoja kuleczka
Aim ślicznie jestem pod wrażeniem twojego brzuszka jak pięknie urósł..
Paninka ślicznie wyglądasz. .ciąża ci służy
Bab super i u ciebie brzuszek się zaokrąglił
Pumelova fajny brzusio, a reszta jaka chudziutka.. super
To i ja pokaże nas
30+5
U mnie nieco więcej..103cm i +11kg
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Aim ślicznie jestem pod wrażeniem twojego brzuszka jak pięknie urósł..
Paninka ślicznie wyglądasz. .ciąża ci służy
Bab super i u ciebie brzuszek się zaokrąglił
Pumelova fajny brzusio, a reszta jaka chudziutka.. super
To i ja pokaże nas
30+5
U mnie nieco więcej..103cm i +11kg
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova jej jaki okruszek,myślałam, że szybciej poleci. Zgrabniutko wyglądasz.
Alex kuleczka okraglutka z brzuszka, pięknie.
Misia oj.. Żebym ja jeszcze była dalej taka mala hihu
Zrobię na dniach bo samej tez na pamiątkę trzeba zrobić.
Alex kuleczka okraglutka z brzuszka, pięknie.
Misia oj.. Żebym ja jeszcze była dalej taka mala hihu
Zrobię na dniach bo samej tez na pamiątkę trzeba zrobić.
Patuszka89
Fanka BB :)
Dziewczyny, jakie macie ładne brzuszki[emoji7][emoji7]
Aim, jaka jesteś drobna, tylko mieszkaniec w brzuchu i nic więcej Ci nie przybyło[emoji6][emoji6]
Paninka, jaka laleczka[emoji4] Butki piękne, chociaż obstawiam trasę z samochodu do stolika i spowrotem[emoji16]
Bab, wreszcie widać, że to nie ciążą spożywcza[emoji23] U mnie też długo nic się nie pojawiało, po czym nagle brzuch jest chociaż różnica w obwodzie 3cm między 26 a prawie 32 tygodniem.
Pumelova, ale wystrzelił[emoji106][emoji106]
Jestem w szoku[emoji33][emoji33] i reszta jest drobna, więc ten Twój ginekolog to jakiś dziwak jest[emoji16]
Alex, super, idzie do przodu[emoji4][emoji4]
Lilith, zrób fotkę koniecznie, Twój brzuszek za każdym razem mnie zadziwia[emoji16]
Jakie są różne wymiary naszych brzuszków, niby podobny etap ciąży a różnica bardzo duże. Dobiłam do 90cm w pasie (brzuch wydaje mi się już taki duży), postaram się wrzucić w wolnej chwili aktualne zdjęcie.
Rośniemy Kobietki dla naszych Maleństw[emoji7][emoji7][emoji7] Chyba jeszcze nigdy nie cieszymy mnie tak dodatkowe centymetry w pasie[emoji16]
Aim, jaka jesteś drobna, tylko mieszkaniec w brzuchu i nic więcej Ci nie przybyło[emoji6][emoji6]
Paninka, jaka laleczka[emoji4] Butki piękne, chociaż obstawiam trasę z samochodu do stolika i spowrotem[emoji16]
Bab, wreszcie widać, że to nie ciążą spożywcza[emoji23] U mnie też długo nic się nie pojawiało, po czym nagle brzuch jest chociaż różnica w obwodzie 3cm między 26 a prawie 32 tygodniem.
Pumelova, ale wystrzelił[emoji106][emoji106]
Jestem w szoku[emoji33][emoji33] i reszta jest drobna, więc ten Twój ginekolog to jakiś dziwak jest[emoji16]
Alex, super, idzie do przodu[emoji4][emoji4]
Lilith, zrób fotkę koniecznie, Twój brzuszek za każdym razem mnie zadziwia[emoji16]
Jakie są różne wymiary naszych brzuszków, niby podobny etap ciąży a różnica bardzo duże. Dobiłam do 90cm w pasie (brzuch wydaje mi się już taki duży), postaram się wrzucić w wolnej chwili aktualne zdjęcie.
Rośniemy Kobietki dla naszych Maleństw[emoji7][emoji7][emoji7] Chyba jeszcze nigdy nie cieszymy mnie tak dodatkowe centymetry w pasie[emoji16]
reklama
Podziel się: