reklama
pumelova
Fanka BB :)
Piękne brzuchole ) mi teraz w 30 jakiś taki wielki się zrobił, tak po bokach aż się rozlewa a nie przytylam ostatnio:O
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Alex_87
Ola i Chybra urosły brzusie śliczne
A to mój z dzisiaj
29+1
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A to mój z dzisiaj
29+1
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Alex super
Ola jak oglądałam zdjęcia z wesela to jak stoję tyłem to też nie widać - mam takie chude nogi!
Ale narazie nie mam żadnego fajnego zdjęcia z wesela
Ola jak oglądałam zdjęcia z wesela to jak stoję tyłem to też nie widać - mam takie chude nogi!
Ale narazie nie mam żadnego fajnego zdjęcia z wesela
Ola - śliczny, malutki, zgrabniutki brzusio [emoji4]
Chybra - rzeczywiście Twój brzunio przyspieszył teraz z rozmiarem, ale nie ma co się dziwić - to druga ciąża [emoji4]
(u mnie tak samo - 5/6 tyg temu koleżanka z pracy (inny dział) pytała mnie czy w ogóle mam brzuch [emoji1] (chodzę w luźnych ciuchach, więc poza mega cyckami nikt nic nie zauważal), no a teraz sama już do mnie rzucala tekstem "jak tam "grubasie" bo brzuszek nagle ostro wystrzelił do przodu [emoji1]).
Alex - ślicznie wyglądasz! Do pozazdroszczenia (tylko brzusio widać, a reszta super zgrabna [emoji4][emoji106])
Chybra - rzeczywiście Twój brzunio przyspieszył teraz z rozmiarem, ale nie ma co się dziwić - to druga ciąża [emoji4]
(u mnie tak samo - 5/6 tyg temu koleżanka z pracy (inny dział) pytała mnie czy w ogóle mam brzuch [emoji1] (chodzę w luźnych ciuchach, więc poza mega cyckami nikt nic nie zauważal), no a teraz sama już do mnie rzucala tekstem "jak tam "grubasie" bo brzuszek nagle ostro wystrzelił do przodu [emoji1]).
Alex - ślicznie wyglądasz! Do pozazdroszczenia (tylko brzusio widać, a reszta super zgrabna [emoji4][emoji106])
aha83
kwietniówka '09
Hejka, to ja z lokatorem w 31t 5d
reklama
Podziel się: