reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Dziewczyny a na celullit absolutnie nic nie wolno? Żadnej nivei goodbay cellu etc??

Na rozstępy ciężko coś piradzic jak mają wyjść. Mam bardzo duże, nie tylko na brzuchu niestety, żadne smarowidla w 1 ciąży ani ich czestotliwlsc nie pomogły.

Morela musisz błyszczeć ale Ty już sama w sobie to robisz. Bez specjalnych dodatków :*
Są olejki na cellulit to w większości je można no i masaże, ja sobie kupiłam masażer i na udach wydaje mi się że jest poprawa. Zmagam się też z cellulitem na tyłku, ale on tam już przed ciążą był to nie wiem czy w ciąży się uda go pozbyć, ale będę próbować :p

To i ja wrzucam aktualizację. Dziś zaczął się 20 tydzień, chociaż wg usg 19t4dni ale jakby nie patrzeć dobiłam do połowy :)

Załączniki

• 20.jpg
    20.jpg
    252,5 KB · Wyświetleń: 141
to fakt, ze do najwiekszych nie nalezy ale rosnie :) W pracy się śmieją,że ściemniam z ciążą i chyba pokazywałam im kiedys zdjęcie kogoś innego hehe
A jutro usg więc zobaczymy jak się rozwija urwis i może poznamy już płeć na 100% :)

Bab ja taki mialam dokładnie przed ciążą :p,
Też się dziś zmierzyła,mam 101 cm w pępku i 5 kg na plusie,ale apetyt dopisuje,i tak się dziwię że nie więcej,lekarz dziś stwierdził że to 5 kg jak na 4 ciąże to nie dużo :-)
Nie mogę się nadziwić jakie niektóre brzuszki są małe.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bab brzusio jak po dobrym obiedzie [emoji6]

tak się mierzycie to i ja dziś sprawdziłam stan obwodu i nam 89 i tez 5kg na plusie, ale w sumie nie wiem gdzie te kg bo ich nie czuję [emoji38] nawet włożyłam swoje jeansy sprzed ciąży, dla sprawdzenia ile mi w udach i w tyłku przybyło, ale elegancko się zmiescilam. . .oczywiście bez zapinania w brzuchu hehehe

Do góry