reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Założymy wątek cwiczeniowo motywacyjny :) z tym, że po cc dopiero po pół roku można.. Wiec nie jest kolorowo na początku..
Kasiulka właśnie o to chodzi.. Samopoczucie jest bardzo ważne przecież.. No nic, już nie smece ważne, że z mala wszystko dobrze :)

reklama
Założymy wątek cwiczeniowo motywacyjny :) z tym, że po cc dopiero po pół roku można.. Wiec nie jest kolorowo na początku..
Kasiulka właśnie o to chodzi.. Samopoczucie jest bardzo ważne przecież.. No nic, już nie smece ważne, że z mala wszystko dobrze :)
Kochana po naturalnym porodzie też ciężko się zebrać do kupy żeby ćwiczyć, przede wszystkim dziecko musi trochę od cycka z dala wytrzymać i sama kobieta musi się ogarnąć. Tak więc myślę , że w pół roku wszystkie będziemy gotowe do ćwiczeń :) :) Gorzej , że ja miesiąc po porodzie będę na weselu mojego teścia w roli żony świadka :D muszę chociaż jakoś wyglądać [emoji14]

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Morela wcisniesz się w obciskacze jak kardashianki. Zapodasz gacie od stanika do kolan, tylko pamiętaj że warto kupić te z dziura na sikanie :)
Lilith podziwiam.
Kasiulka bez ubrania twój brzuszek wydaje mi się mniejszy.
Joanna u mnie już 107cm

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Morela wcisniesz się w obciskacze jak kardashianki. Zapodasz gacie od stanika do kolan, tylko pamiętaj że warto kupić te z dziura na sikanie :)
Lilith podziwiam.
Kasiulka bez ubrania twój brzuszek wydaje mi się mniejszy.
Joanna u mnie już 107cm

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Poplakalam się że śmiechu :D gacie od stanika do kolan z dziurą na sikanie:D hahahahaha

Mierzycie w pępku?

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Morela oo widzisz niemwiedzialam, że to nie jest tak hop siup. Nie mogę też porównywać do mojego porodu w 18 choć brzuszek juz spory był.. Jednak fizycznie powrót jest szybszy..

Tez miałam, iedys ten gorset haha i nie jest to taka zła sprawa ale ciężko mi się dychalo i może za ciasny miałam bo się rulowal z pod rzeber i zjezdzal na boki :p jednak chwytal nadmiary tego, co nie powinno być widać :)

Morelka Ty zgrabniutka jesteś, pewnie po porodzie szybciutko Ci zejdzie.

Misia to mamy podobnie w obwodzie :)

Morela oo widzisz niemwiedzialam, że to nie jest tak hop siup. Nie mogę też porównywać do mojego porodu w 18 choć brzuszek juz spory był.. Jednak fizycznie powrót jest szybszy..

Tez miałam, iedys ten gorset haha i nie jest to taka zła sprawa ale ciężko mi się dychalo i może za ciasny miałam bo się rulowal z pod rzeber i zjezdzal na boki [emoji14] jednak chwytal nadmiary tego, co nie powinno być widać :)

Morelka Ty zgrabniutka jesteś, pewnie po porodzie szybciutko Ci zejdzie.

Misia to mamy podobnie w obwodzie :)
Noo ale wiesz.. żona świadka i synowa - no muszę błyszczeć :D

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Kasiulka - wiem, i podziwiam. Ja też 3,5 na plusie, a u mnie początkowa waga była poza granicą, także wiesz [emoji6]... No i mamy między sobą 3 tyg różnicy

Joanna - dużą już dźwigasz piłeczkę [emoji3][emoji3][emoji3].
Dzięki zdjęciu z odsłoniętym brzuszkiem śmiem twierdzić, że nabyte kg to głównie brzunio i cyce, czyli jest ok [emoji3].

Poplakalam się że śmiechu :D gacie od stanika do kolan z dziurą na sikanie:D hahahahaha

Mierzycie w pępku?

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Aga te cyce to mogłyby już więcej nie rosnąć ;) Ale chyba nie tylko w brzuch i cycki idzie, parę dni temu zauważyłam rozstęp z tyłu nogi pod kolanem. Na brzuchu mam ich dość sporo, ale ja się rzadko smaruję. Z Igorem smarowałam się nawet 2 razy dziennie a rozstępy i tak się pojawiły.

Morela ja mierzyłam w pępku.

Do góry