reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Maziajka ale to zwykły czy specjalnie na to? Bo takie kupne, zwykle z solą czy czyms tez mam i się nie sprawdzaja :(
Za to kawowy Lubie mimo syfu, do tego kuouje najtańsza kawkę :)

Rozumiem wiec, ze żeli nie wolno,takich typowych?

Linoone, maleńki tez brzusio :)

reklama
Moze sprobuj z gruboziarnistego cukru i wymieszac z olejem kokosowym. Mozesz dosac jakis olejek-aromat. Mi sie takie sprawdzaja bardzo. Jezeli nie lubisz ostrych peelingow wymieszaj olej kokoswy ze zwyklym cukrem

Ja mam taki z przed ciazy normalny antycelulitowy

010igov35ye70zfx.png

Maziajka ale to zwykły czy specjalnie na to? Bo takie kupne, zwykle z solą czy czyms tez mam i się nie sprawdzaja :(
Za to kawowy Lubie mimo syfu, do tego kuouje najtańsza kawkę :)

Rozumiem wiec, ze żeli nie wolno,takich typowych?

Linoone, maleńki tez brzusio :)
Zależy od składu,w większości są w nich dodatki których się nie powinno stosować raczej.

Dziękuję za miłe słowa, cieszę się że rośnie, jestem ciekawa ile cm będę miała na końcówce :)
Linoone super! Ja chyba startowałam z 78cm w pasie
Hehe, muszę przejrzeć notatki żeby sprawdzić z czym ja startowałam ;)

Współczuję wam dziewczyny cellulitowych problemów. Ja kiedyś miałam, ale u mnie pomogły najprostsze sposoby: ćwiczenia, dużo chodzenia i picie dłużej ilości wody.
A peelingi robię teraz tylko na nogi i pośladki, zwykłe cukrowe o jakich Kasiulka pisała

Bardzo dziękuję, jutro robie :)

Przed ciążą sprawdzał się ten z nivei ale obstawiam, że teraz nie wolno.

Linoone przed ciążą nie miałam większych problemów.. Mieć tylko nadzieję, że po zejdzie :)

Kasiulka ta babeczka ma taki sam kolczyk jak ja hihi. W ustach oczywiście, nie nad. Juz daaawno nie zakladalam, trzeba byłoby przebić pewnie ale aż teskno się zrobiło.

Aa i włosy ma jak Lubie.. Dopiero co zeszlam z tego koloru i mam turkusowy, mało mi pasuje.
Fajna ta babeczka :)

Lilith ja tam mysle ze taki peeling zwylly z nivea czy cos nie zaszkodzi zreszta dziennie bierzemy prysznic i nie uzywamy specjalnych szamponow, zeli pod prysznic itp.Sprzatamy podlogi, myjwmy kibelki donestosem, albo naczynia plynem do naczyn.Watpie by taki peeling 2 razy w tygpdniu zaszkodzil no ale kazdy robi jak uwaza.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Aaa właśnie, bo ja sobie mylę.
To z nivei używasz codziennie, najlepiej dwa razy dziennie i jest chyba w żelu, wiec zupełnie inna sprawa.. Dobrze, że zaskoczyło wraz z czytaniem tego co napisałaś :*

Do góry