reklama
Aga tylko ja chyba tylko w domowych ciuchach występuje, nic normalnego i przez to czuje się dziwnie.. Tu mam sprzed kilku dni na wyjście w kurtce, wiec tez kiepsko widać..
Kasiulka może przez zdjęcia? Jutro albo we wtorek zrobię normalne za dnia.
Za to zauważyłam, że bez ciucha wydaje sie byc mniejszy
105 jest teraz
Kasiulka może przez zdjęcia? Jutro albo we wtorek zrobię normalne za dnia.
Za to zauważyłam, że bez ciucha wydaje sie byc mniejszy
105 jest teraz
Załączniki
AAggAA88
Fanka BB :)
Kasiulka - przez ta roznice w tygodniach mam wrazenie, ze u Cb czas plynie szybciej[emoji12] super! Widac, ze dbasz o wage! [emoji7]
Alex no kulcia jak zgrabniutka[emoji7]
Lilith na domowo jest najwygodniej! Dawaj w kiecy! Jestem ciekawa! Brzuńcio super!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Alex no kulcia jak zgrabniutka[emoji7]
Lilith na domowo jest najwygodniej! Dawaj w kiecy! Jestem ciekawa! Brzuńcio super!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
joanna84-84
Fanka BB :)
Kasiulka początkowo pamiętam, wygladalas tez jak okruszek ze ślicznym Zaokraglaczem
U mnie była niska waga a w pasie 67 wiec chyba sporo.. +40 prawie przybyło.. Szok bo dużo ale waga tez poleciała choć nie wiem o ile..
Joanna piękny masz brzuch i duży, ładnie się prezentuje.
Aaggaa zrobię w kiecce za dnia, aż się boje jaki tylek będzie
U mnie była niska waga a w pasie 67 wiec chyba sporo.. +40 prawie przybyło.. Szok bo dużo ale waga tez poleciała choć nie wiem o ile..
Joanna piękny masz brzuch i duży, ładnie się prezentuje.
Aaggaa zrobię w kiecce za dnia, aż się boje jaki tylek będzie
reklama
Kasiulka - wiem, i podziwiam. Ja też 3,5 na plusie, a u mnie początkowa waga była poza granicą, także wiesz [emoji6]... No i mamy między sobą 3 tyg różnicy
Joanna - dużą już dźwigasz piłeczkę [emoji3][emoji3][emoji3].
Dzięki zdjęciu z odsłoniętym brzuszkiem śmiem twierdzić, że nabyte kg to głównie brzunio i cyce, czyli jest ok [emoji3].
Joanna - dużą już dźwigasz piłeczkę [emoji3][emoji3][emoji3].
Dzięki zdjęciu z odsłoniętym brzuszkiem śmiem twierdzić, że nabyte kg to głównie brzunio i cyce, czyli jest ok [emoji3].
Podziel się: