reklama
Będę okropna.. Ku swojej własnej motywacji bo ostatnio różnie bywa.. Mój baniaczek po 10 miechach od urodzenia synka.. Czyli pidobny okres jak po córce 1. Liczę, że teraz znowu mi się uda a zabieg usunięcia przepukliny i pomoc z misniami pomogą..
Kurde.. Musze się podnosić na duchu bo źle mi z gruba dupa teraz brzuch to co innego.. Domek maluszka..
Kurde.. Musze się podnosić na duchu bo źle mi z gruba dupa teraz brzuch to co innego.. Domek maluszka..
Załączniki
pumelova
Fanka BB :)
Będziemy się potem motywować! Ja w maju 2018 znów jestem świadkiem i muszę wyglądać lepiej niż panna młoda więc wiecie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Fanka BB :)
Po prostu mam takie postanowienie[emoji16] to wesele w rodzinie więc wszyscy wszystkich oceniaja będę pod lupą
Na parwde Lilth wzor! Wiem ze Ci pzykro ze teraz nie mozesz cwiczyc, doskonale Cie rozumiem. Tez mialam kupiony karnet postawnowienie aktywnej ciazy, a tu dupka. Zycze Ci mocno zeby tez sie podnioslo. Bo teraz wiadomo cwiczenia wiele nie poprawiaja, ale samopoczucie +100
reklama
Lilith, wow! Jaka przemiana! Motywujesz
Ja oczywiście też będę chciała się odchudzić, zgubić brzuszek po porodzie.
Kasiulka, masz rację, ja niby ćwiczę, ale poza poprawa samopoczucia niewiele to daje. Ja się lubię porządnie spocić i wymęczyć, a teraz wiadomo że to raczej niemożliwe
Ja oczywiście też będę chciała się odchudzić, zgubić brzuszek po porodzie.
Kasiulka, masz rację, ja niby ćwiczę, ale poza poprawa samopoczucia niewiele to daje. Ja się lubię porządnie spocić i wymęczyć, a teraz wiadomo że to raczej niemożliwe
Podziel się: