reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Pięknie dziewczyny, macie duże brzuszki ale jakie zgrabne nogi!

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Będę okropna.. Ku swojej własnej motywacji bo ostatnio różnie bywa.. Mój baniaczek po 10 miechach od urodzenia synka.. Czyli pidobny okres jak po córce 1. Liczę, że teraz znowu mi się uda a zabieg usunięcia przepukliny i pomoc z misniami pomogą..
Kurde.. Musze się podnosić na duchu bo źle mi z gruba dupa teraz :( brzuch to co innego.. Domek maluszka..

DSC_0001.JPG

Załączniki

• DSC_0001.JPG
    DSC_0001.JPG
    643,7 KB · Wyświetleń: 304
Będziemy się potem motywować! Ja w maju 2018 znów jestem świadkiem i muszę wyglądać lepiej niż panna młoda więc wiecie:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith - tak będzie - masz do tego świetne predyspozycje i sprawdzone metody [emoji5]

Pumelova - [emoji23][emoji23][emoji23]. Cóż Ci panna młoda zrobiła? [emoji1][emoji1][emoji1]

Na parwde Lilth wzor! Wiem ze Ci pzykro ze teraz nie mozesz cwiczyc, doskonale Cie rozumiem. Tez mialam kupiony karnet postawnowienie aktywnej ciazy, a tu dupka. Zycze Ci mocno zeby tez sie podnioslo. Bo teraz wiadomo cwiczenia wiele nie poprawiaja, ale samopoczucie +100

Lilith ogromny szacunek za to jak się samozaparłaś. Tym razem też pójdzie Ci świetnie. Pamiętaj, że My tu też będziemy chciały schudnąć :D

Pumelova - rodzinne imprezy zawsze każdy pod lupą :D

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Lilith, wow! Jaka przemiana! Motywujesz :D

Ja oczywiście też będę chciała się odchudzić, zgubić brzuszek po porodzie.

Kasiulka, masz rację, ja niby ćwiczę, ale poza poprawa samopoczucia niewiele to daje. Ja się lubię porządnie spocić i wymęczyć, a teraz wiadomo że to raczej niemożliwe ;)

Do góry