reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

received_691727604334837.jpeg

Załączniki

• received_691727604334837.jpeg
    received_691727604334837.jpeg
    181,1 KB · Wyświetleń: 737
reklama
Dziewczyny piekne brzuszki.mam wrazenie ze moj wielkolud Co Do niektorych. Ale ja tez miesni brzucha nigdy dobrych niemialam i trzecia ciaza Robia swoje. A wazyc sie niewazylam jeszcze od swiat ale jutro rano zaraz musze

f2w3flw15r2h1ssa.png

Dziękuje pieknie za komplementy :) ach jak miło słuchać
Aga tak 17, u mnie to na początku było pokickane z tymi tygodniami. Ostatnia @ nie była @, a pewnie plamieniem implantacyjnym, albo jakimś innym juz ciążowym ;). A ja nie miałam świadomości, ze to ciąża. Zwłaszcza, ze w rzekomym 5dc miałam robione usg. Tylko, ze ciąża była pewnie mikro miała, ale lekarz skupiał sie na szukaniu patologii i polipa na jajnikach ;) bo z tym przyszłam. No i tak to wydawało mi sie ze termin to 4.07 stad tu jestem.
Maziajka szkoda, ze nie mogę zobaczyć drugiej Kasi ;) jescze nigdy do nikogo nie byłam podobna :D
Sarat pieknie Ci sie prezentuje

reklama
Do góry