reklama
Sarat - wielkie wowww [emoji5][emoji5][emoji5]. Który to tydzień?
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Delikatnie... ale wieczorem jest większy zobaczymy co dalej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ale wy wszystkie macie piękne brzuszki !!!! [emoji175]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje pieknie za komplementy ach jak miło słuchać
Aga tak 17, u mnie to na początku było pokickane z tymi tygodniami. Ostatnia @ nie była @, a pewnie plamieniem implantacyjnym, albo jakimś innym juz ciążowym . A ja nie miałam świadomości, ze to ciąża. Zwłaszcza, ze w rzekomym 5dc miałam robione usg. Tylko, ze ciąża była pewnie mikro miała, ale lekarz skupiał sie na szukaniu patologii i polipa na jajnikach bo z tym przyszłam. No i tak to wydawało mi sie ze termin to 4.07 stad tu jestem.
Maziajka szkoda, ze nie mogę zobaczyć drugiej Kasi jescze nigdy do nikogo nie byłam podobna
Sarat pieknie Ci sie prezentuje
Aga tak 17, u mnie to na początku było pokickane z tymi tygodniami. Ostatnia @ nie była @, a pewnie plamieniem implantacyjnym, albo jakimś innym juz ciążowym . A ja nie miałam świadomości, ze to ciąża. Zwłaszcza, ze w rzekomym 5dc miałam robione usg. Tylko, ze ciąża była pewnie mikro miała, ale lekarz skupiał sie na szukaniu patologii i polipa na jajnikach bo z tym przyszłam. No i tak to wydawało mi sie ze termin to 4.07 stad tu jestem.
Maziajka szkoda, ze nie mogę zobaczyć drugiej Kasi jescze nigdy do nikogo nie byłam podobna
Sarat pieknie Ci sie prezentuje
reklama
Podziel się: