reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Lilith dziękuje, nie to zwykła sukienka i to jesze z leclerka . Tez bardzo ja lubię.
Ja to nawet myślałam żeby liczyć sobie tydzień pomiędzy tym z OM a USG (jest prawie 2 tyg różnicy) ale jak juz wpisali mi w kartę cięży ta z USG to niech będzie. Myśle ze prawdziwa i najbardziej wiarygodna data będzie za tydzien

reklama
Lilith, Kasiulka piekne brzuszki wasze.moj tez juz coraz bardziej widac ale musze przynajmniej Do swiat go w pracy ukryc
Widze ze tutaj kazda inaczej ja 25.09 ostatnia @,27.09 polecielismy na urlop. Wrocilismy 08.10 a 10.10 owulka mniej wiecej a 23.10 pierwszy pozytywny

f2w3flw15r2h1ssa.png

Karo przed nami nie musisz ukrywać, Pochwal się :)

Kasiulka tez mi siemwydaje, że ta będzie najbardziej wiarygodna. póki co uznawalabym ta z usg bo jednak różnica jest zbyt duża, to nie kilka dni.

Ale wy dziewczyny super zgrabne jestescie! Ja to przy was wygladam jakbym w 6 miesiacu conajmniej byla, najgorsze, ze nawet jeszcze jakies 15 kg temu to i tak zawsze brzuch mi do przodu wywalalo i nieraz ludzie sie pytali czy w ciazy jestem. Teraz niestety zaczelam od 73kg i boje sie co bedzie dalej... nie mam wagi w domu, musze sobie kupic.

No , to może i ja ..
To tuż przed zajściem w ciążę... niestety już mam wrażenie , że mocno się zaokrągliłam...

Narzekało się na formę, bo ciągle coś było nie tak , ciągle za słabe rezultaty a jestem
pewna , że niebawem będę marzyła żeby wyglądać choć tak ....

Załączniki

• 13466106_1327056940643852_4419711260336661092_n.jpg
    13466106_1327056940643852_4419711260336661092_n.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 301
Niestety brak treningów siłowych już sporo namieszał... :) postaram się przesłać Wam dla porównania jakieś zdjęcie z dziś - niestety te na telefonie mają za duży rozmiar i nie chce mi ich wstawić.... :(

Nie martw się, u mnie brak ćwiczeń tez od razu widoczny. mam rozejscie miesni plus przepukline, widoczna na 1 zdjęciu to mi bardzo przeszkadza, nie tylkk estetycznie.. później wrócimy do ćwiczeń i dawnej sylwetki, poki Co cieszmy się każda brzuszkowa wypukloscia.

reklama
Do góry