reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Widzialam,ze mamusie z wczesniejszych terminow juz w 9-10-11 tc mialy widoczne brzuszki,a mnie tylko wzdelo jak na razie u gory i sama nie wiem po czym jak od kilku dni cos malo jem przez te mdlosci [emoji24] Za kazdym razem kiedy przechodze obok lustra patrze i patrze na ten moj brzuch ...serio tak bardzo chce zeby przynajmniej troche bylo widac ta ciaze [emoji29]Przyszly tatus zobaczylby wreszcie ten "powod" moich mdlosci i dziwnego nastroju [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nath moj tez nie chcial wierzyc w moje mdlosci faceci to jak nie widza nie xwierza i ostatnio nawet przyszedl z pracy a ja obiadu nie zdolalam zrobic i od razu foch ze on z prwcy a ja leze i pachne...no jak mu wieczorem nazdalam potem jak widzial jak wymiotuje to latal za mna kleiki mi robil grzanki, i przepraszal oczywiscie...facecii..

010igov3fkey3mez.png

Nath moj tez nie chcial wierzyc w moje mdlosci faceci to jak nie widza nie xwierza i ostatnio nawet przyszedl z pracy a ja obiadu nie zdolalam zrobic i od razu foch ze on z prwcy a ja leze i pachne...no jak mu wieczorem nazdalam potem jak widzial jak wymiotuje to latal za mna kleiki mi robil grzanki, i przepraszal oczywiscie...facecii..

010igov3fkey3mez.png
Piona ..mój też dopóki nie zobaczył jak lece w strone kibelka to powiedział mi tak : Jezu dopiero co sie o ciązy dowiedziałas a juz cie wszystko boli , jestes zmeczona itp no myslalam ze go zabije za taki tekst .. Powiedzialam mu ze ma najpierw poczytać co i jak a potem sie moze wypowiadać[emoji14]on myślał ze jak dopiero coś widać to dochodzą rózne objawy i dolegliwości ehh[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No faceci tacy sa...serio .Moj jak mu sms napisalam ze wlasnie rz*** po mandarynkach to.mi napisal to.jedz pomaranacze hahaha facecii...dobrze ze w koncu sie opamietal i zrozumial...w ciazy z Jasiem czulam sie fantastycznie wiec teraz tymbardziej nie umial uwierzyc.

010igov3fkey3mez.png

No faceci tacy sa...serio .Moj jak mu sms napisalam ze wlasnie rz*** po mandarynkach to.mi napisal to.jedz pomaranacze hahaha facecii...dobrze ze w koncu sie opamietal i zrozumial...w ciazy z Jasiem czulam sie fantastycznie wiec teraz tymbardziej nie umial uwierzyc.

010igov3fkey3mez.png
Haha dobre z tymi pomarańczami :D ale ręce opadają :D mój też już sie opamiętał wiec miejmy nadzieje ze bedą teraz już ciągle wyrozumiali :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha u nas nie ma czegoś takiego. wręcz się wscieka, że coś robię i się nie oszczędzam ale to nie pierwsza czy druga ciąża. faceci tego tak nie czują wiec nie rozumieją..

No spodnie musze mieć a bkuzki mi uciekają do góry. dziś robie dokładny renament, może te XS wywale i zostawię większe s co nie uciekają. zresztą ja w każdej ciazy brzuch miałam wielgachny i szybko a na wadze nie wiele.. w tej ciazy pewnie utyje sporo :)

Moj dzis o 4 w nocy przebudzil sie i kiedy zobaczyl ,ze siedze przed kompem to zaczal narzekac,ze pewnie pisze z kolezankami na facebooku albo czytam jakies glupoty i przez to spac nie moge bo jakbym sie zle czula to bym sie polozyla. Jak mu tlumaczylam,ze kiedy leze na lozku to mam helikopterek jak po dobrej imprezce nie wierzyl [emoji29] Mialam sie cala noc patrzec sie na sciane albo na niego jak spi?[emoji23] A ostatnio to samego siebie przeszedl. Straszna ochota na piwo mnie zlapala (przed ciaza uwielbialam raz na jakis czas napic sie leszka [emoji23]). Jemy obiad ,a on nagle wyciaga z lodowki... piwo jeszcze z takim usmieszkiem i mowi "aa tak gadalas o tym piwie,ze i ja smaki zlapalem" ...obiad dokonczylam w pokoju [emoji58] / Ja spodni ciazowych nosic nie bede tylko legginsy bo dresow itp nienawidze [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_20160821_180117.jpg
_20161117_191455.JPG
IMG_20161117_152835.jpg

Dla porównania sprzed ciąży, z tym, ze 5m temu urodziłam a brzuszek miałam już spory a teraz.
9 tc :) zdjęcie z rana bardziej bo wieczorem się nie liczy haha

Załączniki

• IMG_20160821_180117.jpg
    IMG_20160821_180117.jpg
    426,4 KB · Wyświetleń: 1 408
  • _20161117_191455.JPG
    _20161117_191455.JPG
    158,3 KB · Wyświetleń: 1 416
  • IMG_20161117_152835.jpg
    IMG_20161117_152835.jpg
    380,8 KB · Wyświetleń: 1 470
reklama
Boże... Lilith, Megan - w kompleksy wpadam na co najmniej rok [emoji14].
Ja także oponkowa (gratisik po hormonach.. Kg szybko przyszły a odejść za chiny nie chciały), i jeszcze nie zauważyłam dodatkowego obwodu.
W poprzedniej ciąży, a w sumie to przed nią byłam szczupła - i podobny brzuszek jak obecnie u Lilith pojawił się dopiero ok.20 tc [emoji6]. Później to już tylko rósł i rósł

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry