reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Widzialam,ze mamusie z wczesniejszych terminow juz w 9-10-11 tc mialy widoczne brzuszki,a mnie tylko wzdelo jak na razie u gory i sama nie wiem po czym jak od kilku dni cos malo jem przez te mdlosci [emoji24] Za kazdym razem kiedy przechodze obok lustra patrze i patrze na ten moj brzuch ...serio tak bardzo chce zeby przynajmniej troche bylo widac ta ciaze [emoji29]Przyszly tatus zobaczylby wreszcie ten "powod" moich mdlosci i dziwnego nastroju [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nath moj tez nie chcial wierzyc w moje mdlosci faceci to jak nie widza nie xwierza i ostatnio nawet przyszedl z pracy a ja obiadu nie zdolalam zrobic i od razu foch ze on z prwcy a ja leze i pachne...no jak mu wieczorem nazdalam potem jak widzial jak wymiotuje to latal za mna kleiki mi robil grzanki, i przepraszal oczywiscie...facecii..

010igov3fkey3mez.png

Nath moj tez nie chcial wierzyc w moje mdlosci faceci to jak nie widza nie xwierza i ostatnio nawet przyszedl z pracy a ja obiadu nie zdolalam zrobic i od razu foch ze on z prwcy a ja leze i pachne...no jak mu wieczorem nazdalam potem jak widzial jak wymiotuje to latal za mna kleiki mi robil grzanki, i przepraszal oczywiscie...facecii..

010igov3fkey3mez.png
Piona ..mój też dopóki nie zobaczył jak lece w strone kibelka to powiedział mi tak : Jezu dopiero co sie o ciązy dowiedziałas a juz cie wszystko boli , jestes zmeczona itp no myslalam ze go zabije za taki tekst .. Powiedzialam mu ze ma najpierw poczytać co i jak a potem sie moze wypowiadać[emoji14]on myślał ze jak dopiero coś widać to dochodzą rózne objawy i dolegliwości ehh[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No faceci tacy sa...serio .Moj jak mu sms napisalam ze wlasnie rz*** po mandarynkach to.mi napisal to.jedz pomaranacze hahaha facecii...dobrze ze w koncu sie opamietal i zrozumial...w ciazy z Jasiem czulam sie fantastycznie wiec teraz tymbardziej nie umial uwierzyc.

010igov3fkey3mez.png

No faceci tacy sa...serio .Moj jak mu sms napisalam ze wlasnie rz*** po mandarynkach to.mi napisal to.jedz pomaranacze hahaha facecii...dobrze ze w koncu sie opamietal i zrozumial...w ciazy z Jasiem czulam sie fantastycznie wiec teraz tymbardziej nie umial uwierzyc.

010igov3fkey3mez.png
Haha dobre z tymi pomarańczami :D ale ręce opadają :D mój też już sie opamiętał wiec miejmy nadzieje ze bedą teraz już ciągle wyrozumiali :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha u nas nie ma czegoś takiego. wręcz się wscieka, że coś robię i się nie oszczędzam ale to nie pierwsza czy druga ciąża. faceci tego tak nie czują wiec nie rozumieją..

No spodnie musze mieć a bkuzki mi uciekają do góry. dziś robie dokładny renament, może te XS wywale i zostawię większe s co nie uciekają. zresztą ja w każdej ciazy brzuch miałam wielgachny i szybko a na wadze nie wiele.. w tej ciazy pewnie utyje sporo :)

Moj dzis o 4 w nocy przebudzil sie i kiedy zobaczyl ,ze siedze przed kompem to zaczal narzekac,ze pewnie pisze z kolezankami na facebooku albo czytam jakies glupoty i przez to spac nie moge bo jakbym sie zle czula to bym sie polozyla. Jak mu tlumaczylam,ze kiedy leze na lozku to mam helikopterek jak po dobrej imprezce nie wierzyl [emoji29] Mialam sie cala noc patrzec sie na sciane albo na niego jak spi?[emoji23] A ostatnio to samego siebie przeszedl. Straszna ochota na piwo mnie zlapala (przed ciaza uwielbialam raz na jakis czas napic sie leszka [emoji23]). Jemy obiad ,a on nagle wyciaga z lodowki... piwo jeszcze z takim usmieszkiem i mowi "aa tak gadalas o tym piwie,ze i ja smaki zlapalem" ...obiad dokonczylam w pokoju [emoji58] / Ja spodni ciazowych nosic nie bede tylko legginsy bo dresow itp nienawidze [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_20160821_180117.jpg
_20161117_191455.JPG
IMG_20161117_152835.jpg

Dla porównania sprzed ciąży, z tym, ze 5m temu urodziłam a brzuszek miałam już spory a teraz.
9 tc :) zdjęcie z rana bardziej bo wieczorem się nie liczy haha

Załączniki

• IMG_20160821_180117.jpg
    IMG_20160821_180117.jpg
    426,4 KB · Wyświetleń: 1 412
  • _20161117_191455.JPG
    _20161117_191455.JPG
    158,3 KB · Wyświetleń: 1 420
  • IMG_20161117_152835.jpg
    IMG_20161117_152835.jpg
    380,8 KB · Wyświetleń: 1 477
reklama
Boże... Lilith, Megan - w kompleksy wpadam na co najmniej rok [emoji14].
Ja także oponkowa (gratisik po hormonach.. Kg szybko przyszły a odejść za chiny nie chciały), i jeszcze nie zauważyłam dodatkowego obwodu.
W poprzedniej ciąży, a w sumie to przed nią byłam szczupła - i podobny brzuszek jak obecnie u Lilith pojawił się dopiero ok.20 tc [emoji6]. Później to już tylko rósł i rósł

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry