reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Megan tak ja mam termin na1.07 wiec jestem najdalej[emoji14]pojutrze bedzie 3 tygodnie od terminu @.

Co do mdlosci moze Cie omina ja w 1 ciazy w ogole nie mialam podobno z chlopakami sie ma lagodniejsze objawy .Przy dziewczynkach jest wyzsze stezenie hcg niz w ciazy z chlopcem.

Megan tak ja mam termin na1.07 wiec jestem najdalej[emoji14]pojutrze bedzie 3 tygodnie od terminu @.

Co do mdlosci moze Cie omina ja w 1 ciazy w ogole nie mialam podobno z chlopakami sie ma lagodniejsze objawy .Przy dziewczynkach jest wyzsze stezenie hcg niz w ciazy z chlopcem.
Oo nooo to faktycznie już daleko jesteś :D mi sie wydaje ze owulacje miałam szybciej takze tez moze dzidzia jest starsza niz z om wychodzi ale zobaczymy[emoji14]

Dobrze wiedzieć , moze sie sprawdzi[emoji14]mój K bardzo chcialby synka i w sumie mam już bardzo duzo ubranek dla chlopca:D ale mi to obojętne jaka płeć , byle zdrowe[emoji14]tylko z drugim fajnie jakby była parka:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym tak bardzo chciała żeby coś już było widac [emoji24] Do tej pory wazylam 45kg przy wzroscie 165 ale widze,że powoli przybieram na wadze. Strasznie boje się rozstępów po ciąży :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uzywalam Palmersa, jest niezły. ważę więcej ale nie jakoś wow bo 50 a Rozstępy i tak mam..
U mnke juz widać, nie ukryje. poprzednio tez widać było szybko.
Mam zdjęcie sprzed testu i na dniach zrobię brzuszka, różnica potworna.

Lilith serio? Ja to mam caly czas taki sam oponkowy haha:D

010igov3fkey3mez.png

Maziajka no tak.. wieczorem to jest wzdety wiec wiadomo ale z rana juz dramat. wyjelam dzis ciążowe ciuchy, bo gacie cisną na bokach i złe mi z tym.. w każdej kolejnej ciazy widać szybciej.. :)

Wendy to zależy od sprzętu. U nas 5+2 ale przyjmuje sis ponad 6 u nas.

reklama
Lilith pewnie tak ja w 1 mialam pozno taki na prawde ciazowy brzuchol bo dopiero w 6 msc.

Teraz mam nadzieje do stycznia z ciazowymi wytrzymac bo bede miec po siostrze:p Poki co dala mi jedne spodnie bo juz ma za male ale jeszcze daje rade w swoich.Tylko w dresach gumke wywalilam bo mnie strasznie gmiotla.

010igov3fkey3mez.png

Do góry