reklama
Alex_87
Fanka BB :)
Ewella piekny brzusio
Emol twoj tez niczego sobie..
Patuszka I Aim tez super brzusie..
Szybko wam dziewczyny idzie..
U mnie straszna chec jedzenia..i jak w ciazy mnie nieciąglo do slodkiego tak teraz Chyba nadrabiam..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Emol twoj tez niczego sobie..
Patuszka I Aim tez super brzusie..
Szybko wam dziewczyny idzie..
U mnie straszna chec jedzenia..i jak w ciazy mnie nieciąglo do slodkiego tak teraz Chyba nadrabiam..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ewella chudzielcu - nie wiem gdzie ty masz nadmiar skóry na brzuchu
Alex ja dopiero 5 dzien po porodzie ale wychodze z zalozenia ze plyny odchodza do miesiaca z organizmu takze brzuszek na pewno sie jeszcze sam troche wchlonie a pozniej bede myslec nad ewentualnyi dietami, cwiczeniami itp
Alex ja dopiero 5 dzien po porodzie ale wychodze z zalozenia ze plyny odchodza do miesiaca z organizmu takze brzuszek na pewno sie jeszcze sam troche wchlonie a pozniej bede myslec nad ewentualnyi dietami, cwiczeniami itp
pumelova
Fanka BB :)
Mi waga spada 1 kg na tydzień ale wygląd się nie zmienia - mam coraz chudsze nogi, a brzuch jest jaki był ale znosny;-) ale podstawa mojej diety jest jasna bułka haha to trudno żeby było inaczej. A od wczoraj jem jeszcze budyń słodzony to też się może zatrzymać
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Super dziewczyny! Szybko wracacie do formy [emoji4]
U mnie jutro mijają cztery tygodnie od porodu, brzuch mam płaski, ale niestety trochę skóry zostało. Widać ja tylko jak się schylam więc nie jest tragicznie. Tak na serio wezmę się za to po wizycie u gina, jak powie że już mogę normalnie ćwiczyć.
Najlepsze jest to, że jem wszystko, nie trzymam zdrowej diety, a kilogramy cały czas lecą. [emoji4] ciekawe ile to jeszcze potrwa [emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jutro mijają cztery tygodnie od porodu, brzuch mam płaski, ale niestety trochę skóry zostało. Widać ja tylko jak się schylam więc nie jest tragicznie. Tak na serio wezmę się za to po wizycie u gina, jak powie że już mogę normalnie ćwiczyć.
Najlepsze jest to, że jem wszystko, nie trzymam zdrowej diety, a kilogramy cały czas lecą. [emoji4] ciekawe ile to jeszcze potrwa [emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: