reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Linoone jak smigasz tyle schodów 3 razy dziennie z obciążeniem to się nie dziwię:D ja teraz w upał nawet nie wychodzę tylko kisne w domu bo się nie da :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Linoone to zazdroszczę bo ja normalnie staram się jeść a waga stoi. Pytałam położna to powiedziała że macicy już nie czuję bo cała się obkurczyla to mogę zacząć ćwiczyć.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Nooo, te schody i spacery w ilości hurtowej na pewno nie szkodzą. [emoji6] Moja macica też obkurczona, ale czekam na wizytę u gina po tych 6 tygodniach i jego ostateczny werdykt. Poza tym umówmy się, ćwiczę całe życie, ćwiczyłam w ciąży, to jeszcze dwa tygodnie mogę sobie odpuścić [emoji6]
Ale też się dziwię że tak chudnę, bo to na pewno nie geny, bo te mam niestety słabe. Jak na razie w ciąży przytyłam 12 kg, a już straciłam 14 kg. Młody wszystko że mnie wysysa [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone to chyba to karmienie bo ja to samo a ja w ogóle nie ćwiczyłam przed w trakcie ani po:D tyle że dużo chodziłam. 12 na plus i już 15 na minus a jem teraz że 4 bułki dziennie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo, ja też jem bułki. I to białe, pszenne. Nie pamiętam kiedy ostatnio takie jadłam. [emoji6] Także korzystam póki mogę.. Bo trzeba będzie wrócić do zdrowego odżywiania niedługo.
Ale dziwię się, bo np. moja mama też karmiła, a nie chudła wcale, babcia tak samo. Więc spodziewałam się, że zostanę z brzuchem i masą kilogramów. A tu taka miła niespodzianka [emoji173]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hah czyli mi niestety ewidentnie wrócił metabolizm sprzed ciąży, bo owszem jem dużo dość chleba jednak też karmię i ćwiczę już i waga jak doszła do 0.5 kg na plusie względem początku ciąży to od półtora tygodnia stoi :( no cóż, od dziś już staram się lepiej jeść, może to zaowocuje :)

Aim tobie zatrzymała się na 0.5 a mi tyle ile zeszlo po szpitalu czyli -9 kg a od kiedy w domu jestem to stoi. Jem owoce, warzywa, mama gotuje mi lekkie obiady, nie jakieś tłuste a jednak nadal na +4 kg.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez tylko -8kg i poki co waga stanela..ale sporo podjadam grzeszkow..musze sie ogarnąć..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
IMG_9010.jpg
Hejo :)
A to ja w dzień porodu i 4 tygodnie po porodzie. Pozdrowiowionka brzuchatki.. rozpakowane :) bo juz chyba prawie wszystkie ?:)

Załączniki

• IMG_9010.jpg
    IMG_9010.jpg
    93,9 KB · Wyświetleń: 1 128
Do góry