reklama
Nooo, te schody i spacery w ilości hurtowej na pewno nie szkodzą. [emoji6] Moja macica też obkurczona, ale czekam na wizytę u gina po tych 6 tygodniach i jego ostateczny werdykt. Poza tym umówmy się, ćwiczę całe życie, ćwiczyłam w ciąży, to jeszcze dwa tygodnie mogę sobie odpuścić [emoji6]
Ale też się dziwię że tak chudnę, bo to na pewno nie geny, bo te mam niestety słabe. Jak na razie w ciąży przytyłam 12 kg, a już straciłam 14 kg. Młody wszystko że mnie wysysa [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale też się dziwię że tak chudnę, bo to na pewno nie geny, bo te mam niestety słabe. Jak na razie w ciąży przytyłam 12 kg, a już straciłam 14 kg. Młody wszystko że mnie wysysa [emoji4]
Ooo, ja też jem bułki. I to białe, pszenne. Nie pamiętam kiedy ostatnio takie jadłam. [emoji6] Także korzystam póki mogę.. Bo trzeba będzie wrócić do zdrowego odżywiania niedługo.
Ale dziwię się, bo np. moja mama też karmiła, a nie chudła wcale, babcia tak samo. Więc spodziewałam się, że zostanę z brzuchem i masą kilogramów. A tu taka miła niespodzianka [emoji173]
Ale dziwię się, bo np. moja mama też karmiła, a nie chudła wcale, babcia tak samo. Więc spodziewałam się, że zostanę z brzuchem i masą kilogramów. A tu taka miła niespodzianka [emoji173]
Hah czyli mi niestety ewidentnie wrócił metabolizm sprzed ciąży, bo owszem jem dużo dość chleba jednak też karmię i ćwiczę już i waga jak doszła do 0.5 kg na plusie względem początku ciąży to od półtora tygodnia stoi no cóż, od dziś już staram się lepiej jeść, może to zaowocuje
Emol
Fanka BB :)
Aim tobie zatrzymała się na 0.5 a mi tyle ile zeszlo po szpitalu czyli -9 kg a od kiedy w domu jestem to stoi. Jem owoce, warzywa, mama gotuje mi lekkie obiady, nie jakieś tłuste a jednak nadal na +4 kg.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Emol
Fanka BB :)
Zwazylam się dzisiaj i wyszło że w ciągu ponad 2 tyg zeszło jeszcze -0.5 kg. Po prostu Wow.
Pewnie to woda a skora na brzuchu nadal wisi.
Sent from my HTC Desire 820G PLUS dual sim using Forum BabyBoom mobile app
Pewnie to woda a skora na brzuchu nadal wisi.
Sent from my HTC Desire 820G PLUS dual sim using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Podziel się: