reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ja miałam pas w planach, byłam mocno na niego zdecydowana, ale brzucha już nie mam, czego się totalnie nie spodziewałam, więc i o pasie zapomniałam. Muszę przyznać, że warto było ćwiczyć przed i w trakcie ciąży.. nie myślałam że tak szybko wrócę do formy. Wiadomo skóra jeszcze jest do poprawy, ale to się zrobi ćwiczeniami i kremami.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chybra - rozmiar brzuszka konkretny[emoji106][emoji106]

Aim, super wyglądasz!!

I ja, 9 dni po porodzie. Sama jestem w szoku, że tak szybko się wszystko wchłonęło[emoji16][emoji16] skóra też dobrze wygląda, jestem zadowolona[emoji6] nie myślałam, że po cc tak szybko dojdę do siebie.
1501005266-aaaaaa.jpeg
1501005276-aaaaaa.jpeg

Bab, w życiu bym nie pomyślała, że to możliwe! Gdyby ktokolwiek powiedział to wcześniej to bym go wyśmiała, ale teraz uwierzę we wszystko[emoji6][emoji6][emoji6]

Niet[emoji16][emoji16][emoji16] Na co dzień mam sporo ruchu i za diabła nie chce mi się ćwiczyć[emoji6][emoji6] Chociaż teraz będę musiała się wziąć za siebie, żeby talia wróciła do poprzedniego stanu...

Emol to Ty tak narzekalas na rozstępy? Bo nic nie widzę tutaj:>

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jakie wy macie płaskie brzuchy, ja po pierwszym porodzie cały czas wyglądałam jakbym była w ciąży.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry