reklama
aha83
kwietniówka '09
Aim ale zazdroszczę, u mnie 3kg na plusie, ale z tym nie mam problemu. Najgorsze, że mam sporo takiej zwisajacej skóry.
Dziewczyny wiem , że to już gdzieś było, dosyć dawno, ale czy będziecie używały pasów, może macie jakieś sprawdzone i polecicie?
Dziewczyny wiem , że to już gdzieś było, dosyć dawno, ale czy będziecie używały pasów, może macie jakieś sprawdzone i polecicie?
Aim - pięknie zeszło [emoji122]
Aha - ja swojego pasa niestety nie odzyskałam, ale dostałam od przyjaciółki (niestety nie wiem co to za firma). Pytanie tylko kiedy można się w niego wciągnąć, co by efekty na plus były, i nie narobić dobie problemów.
Aha - ja swojego pasa niestety nie odzyskałam, ale dostałam od przyjaciółki (niestety nie wiem co to za firma). Pytanie tylko kiedy można się w niego wciągnąć, co by efekty na plus były, i nie narobić dobie problemów.
reklama
Ja teraz chce zainwestować bo po pierwszej ciąży nie mialam i brzuch tragedia. Nie dość że do wagi swojej nie wróciłam to jeszcze brzuch wystawał cały czas. Niektórzy mi gratulowali ciąży a nie byłam. Teraz po 5 latach spróbuję ale właśnie nie od razu tylko po pologu dopiero. Z tego co mi położna mówiła to nie powinno się zaraz po porodzie stosować. Macica sama musi dojść do siebie i jelita również bo w pasie się ponoć rozleniwiają i problem z wypróżnieniem jest
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: