reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Oj to znienawidzicie mnie, ale ja nigdy nie miałam cellulitu, a nie należę do typu sportowego. Nigdy też nie zapobiegałam jego powstawaniu, po prostu taka moja uroda. Teraz pojawił mi się niewielki, ale widzę, że to z tytułu gromadzenia się wody w organizmie, więc sądzę że po porodzie zejdzie do stanu pierwotnego.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ajjj dziekuje :) tyleczek swoj nie powiem, nie bede nieskromna, bardzo lubie :) moglabym go tylko troche po ciazy umiesnic ale czy bedzie czas i ochota....

:*

Oj to znienawidzicie mnie, ale ja nigdy nie miałam cellulitu, a nie należę do typu sportowego. Nigdy też nie zapobiegałam jego powstawaniu, po prostu taka moja uroda. Teraz pojawił mi się niewielki, ale widzę, że to z tytułu gromadzenia się wody w organizmie, więc sądzę że po porodzie zejdzie do stanu pierwotnego.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tttaaaa mord w oczach.[emoji12] [emoji23] Mnie te swinstwo zalalo po 25 roku zycia. Przedtem prawie go nie bylo a teraz ..... szkoda gadac. Mam udziszcza a nie uda!!!!![emoji15] [emoji33]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

1499253792-aaaaaa.jpeg
1499253801-aaaaaa.jpeg

40+0. Wlasnie jedziemy na ktg do szpitala, objadlam sie i teraz czuje sie ociężała!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

97. Moooze na koniec dnia 98. Ale generalnie w tych granicach
Za to w biodrach 99 [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola suuuper, wcale nie wygląda na duży, dalej zgrabniutko.
Powodzenia na ktg!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry