reklama
Katja.
Fanka BB :)
Hihihi ale masz programator. Odchudzanie = ciaza )))Katja nie narzekaj rewelacyjnie wyglądasz. Ja to dopiero mogłabym ponarzekać ale mam co mam 20 kg nadbagazu- ciąża plus nadprogramowe kg sprzed chyba się już nie będę odchudzać bo co dojde do formy zachodze w ciążę
Dziekuje kobietki, same wiecie ze komplement od kobiety jest bardziej wartosciowy niz od faceta hihi
Co do szczuplosci +14 kg. Waze 74,5. Ale dlugo gonilam. Ogolnie mam organizm po tatku i ciezko mi utrzymac wlasciwa wage bez niedowagi. Pamietajcie ze tak nadwaga jak i niedowaga nie sa dobre. Ja cos wiem w tej drugiej - niedowadze. Teraz nawet buzka mi sie przyokraglila i bardziej sobie sie podobam ale celulit na tylku u udach mam niesamowityyyyyyyyyyy
Katja to jak większość kobiet- nie maja go tylko te co bardzo często cwicza lub sa mega szczupłe.
Panika to moze alternatywa przy odchudzaniu-zabezpieczanie sie, wiadomo nie ma takiej przyjemności lub trzeba byc systematycznym ale juz więcej nie zajdziesz jak nie będziesz chciała
Panika to moze alternatywa przy odchudzaniu-zabezpieczanie sie, wiadomo nie ma takiej przyjemności lub trzeba byc systematycznym ale juz więcej nie zajdziesz jak nie będziesz chciała
Na stojaco i siedząco,dzisiejsze szpitalne. Nos zaczerwieniony bo dalej(ponad tydzień) mam katar.
Katja.
Fanka BB :)
Hej brzucholku super wygladasz a z tym
Katarem to moze tak jak ja, mam juz dluuugo i nie jest to przeziebienie. Gin mowi ze rozpulchlniaja sie wszystkie blony sluzowe przed porodem. Te na dole i te do gory poprostu tez i stad tez mozliwy ten katar.
Katarem to moze tak jak ja, mam juz dluuugo i nie jest to przeziebienie. Gin mowi ze rozpulchlniaja sie wszystkie blony sluzowe przed porodem. Te na dole i te do gory poprostu tez i stad tez mozliwy ten katar.
reklama
Podziel się: