reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Monti to jest nas wiecej [emoji6] tez nigdy nie mialam cellulitu i pojawil mi sie w ciazy ale podrjrzewam ze to woda.

Ola W.super brzuszek [emoji4]

reklama
Pochwalę się swoimi fotkami. Cykałyśmy z mamą na łące, fajnie powychodziły zdjęcia. To było 35+4.
A drugie tydzień później na baby shower zorganizowanym przez koleżanki :)
35+4.JPG
36+4.jpg

Załączniki

• 35+4.JPG
    35+4.JPG
    130,5 KB · Wyświetleń: 734
  • 36+4.jpg
    36+4.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 723
Mamy 40 tydzień, 39+0. Jest 7,5kg na plusie, zapomniałam obwód zmierzyć... Ale chyba jest więcej cm, bo koszulki zaczynają być lekko obcisłe. Mama stwierdziła tylko, że brzuch urósł, bo jak nigdy moje piersi wydają się małe i dziwnie jej się na mnie patrzy[emoji23][emoji23]
1499376713-aaaaaa.jpeg
1499376733-aaaaaa.jpeg

1499376852-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
Ola ty naprawdę wyglądasz super przez całą ciążę więc nie wiem co tak marudzisz ;)
Ika super i jaka radość na twarzy :)
patuszka toż to mini brzuszek i mega niski przyrost wagi. Nie wiem jak Wy to zrobiłyście, że tak mało przytyłyście. Ja np już +12 kg a jeszcze sporo czasu do końca.

No i chyba całą Waszą trojkę ominęły rozstępy albo dobrze zdjęcia zrobione ;)

Mnie to teraz tak wybrzuszyło, że mój tata dzisiaj się śmiał, że od ostatniej wizyty jak mnie widział, znacznie mi się przytyło ;) dziadu jeden haha

Bo mam przeorane rozstepami pośladki [emoji23][emoji85]
Bo to w pośladki i uda mi duzo poszło.

Ja przytulam ok 13kg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Aha, dziękuję[emoji4]

Bab, przez większość ciąży normalnie pracowałam, teraz staram się sporo spacerować żeby chociaż troszkę ruchu było. Jestem z tych niskich 154cm i z dużo większą wagą byłoby mi bardzo ciężko. W rodzinie babki tyły podobnie, między 5 a 8 kg to u nas norma (wszystkie niskie jesteśmy). Nie miałam dziwnych smaków w ciąży, jadłam normalnie jak przed, dopiero na końcówce jem troszkę więcej słodkiego (wcześniej nie było potrzeby).
Fakt, rozstępów ciążowych nie mam (odpukać póki co) żadnych. Jako młoda dziewczyna dostałam na dole piersi bo szybko i duże urosly, ale na szczęście w ciąży nic nowego się nie pojawiło. Tutaj geny też pomogły[emoji123] Smaruje się Elancylem dla ciężarnych od 3 miesiąca.
Mój tata ostatnio się śmiał, że teraz będę zamawiać staniki tam gdzie żagle robią, bo w normalnym sklepie w nic się nie zmieszczę[emoji23][emoji23]
Pochwal się foto, bo aż nie mogę uwierzyć że dostałaś większy brzuszek[emoji4]

Ola, to też nie dużo, przecież sporo wyższa ode mnie jesteś[emoji108]

Do góry