reklama
Patuszka89
Fanka BB :)
Aktualizacja po dłuższym czasie[emoji6]
Jestem 37+2, 94cm, +7kg. Brzuch już wcześniej opadł, teraz pępek się schował i kibelek jest moim największym przyjacielem[emoji23][emoji23]
No i pojawiła się linea negra, już myślałam że nie wyjdzie...
Jestem 37+2, 94cm, +7kg. Brzuch już wcześniej opadł, teraz pępek się schował i kibelek jest moim największym przyjacielem[emoji23][emoji23]
No i pojawiła się linea negra, już myślałam że nie wyjdzie...
ewella90
Dziękuję dziewczyny za mile słowa :*
W kg mam więcej o 10kg od początku ale myślę, że szybko zejdzie bo tylko w brzuchu to mam.
Paninka super wyglądasz
Patuszka super, dalej nie mogę uwierzyć, że taki malutki brzuszek na 38tydz ekstra
W kg mam więcej o 10kg od początku ale myślę, że szybko zejdzie bo tylko w brzuchu to mam.
Paninka super wyglądasz
Patuszka super, dalej nie mogę uwierzyć, że taki malutki brzuszek na 38tydz ekstra
Patuszka89
Pumelova, normalne tylko większe niż zwykle[emoji23][emoji23][emoji23] kupiłam zimą podczas wyprzedaży rozmiar 38 i niestety z paskiem muszę nosić, bo się z tyłka zsuwają. Kupiłam mega niskie biodrówki i to był strzał w 10!
Ewella, też super wyglądasz Kochana[emoji8]
dzidzia jest maleńka[emoji6] i tak mam największy brzuch ze wszystkich kobiet ze strony mamy (jestem do nich podobna)[emoji12][emoji12]
Ola W, Ty też się do dużych nie zaliczasz[emoji16]
Ewella, też super wyglądasz Kochana[emoji8]
dzidzia jest maleńka[emoji6] i tak mam największy brzuch ze wszystkich kobiet ze strony mamy (jestem do nich podobna)[emoji12][emoji12]
Ola W, Ty też się do dużych nie zaliczasz[emoji16]
Patuszka [emoji33] - toż to dałabym Ci 6 m-c jak już, a nie 9.. Slicznie Kruszynko wyglądasz [emoji7]
Ja w swoich jegginsach/jeansach przechodziłam do 7 m-ca. I nastała era spodni z panelem, bo jednak zwiniety pas pod brzuchem zacząl cisnąć gdy siedziałam.
No i właśnie, jak już przeszłam w ciążowe spodnie to już i brzuch, tylek, uda zaczęły żyć swoim życiem i dopasowywać się pod ciążowe spodnie [emoji19]
Ja w swoich jegginsach/jeansach przechodziłam do 7 m-ca. I nastała era spodni z panelem, bo jednak zwiniety pas pod brzuchem zacząl cisnąć gdy siedziałam.
No i właśnie, jak już przeszłam w ciążowe spodnie to już i brzuch, tylek, uda zaczęły żyć swoim życiem i dopasowywać się pod ciążowe spodnie [emoji19]
reklama
Podziel się: