reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Aktualizacja po dłuższym czasie[emoji6]
Jestem 37+2, 94cm, +7kg. Brzuch już wcześniej opadł, teraz pępek się schował i kibelek jest moim największym przyjacielem[emoji23][emoji23]
No i pojawiła się linea negra, już myślałam że nie wyjdzie...
1498292191-aaaaaa.jpeg
1498292200-aaaaaa.jpeg
1498292207-aaaaaa.jpeg

1498292252-aaaaaa.jpeg

Dziękuję dziewczyny za mile słowa :*
W kg mam więcej o 10kg od początku ale myślę, że szybko zejdzie bo tylko w brzuchu to mam.

Paninka super wyglądasz :)

Patuszka super, dalej nie mogę uwierzyć, że taki malutki brzuszek na 38tydz :D ekstra

Pumelova, normalne tylko większe niż zwykle[emoji23][emoji23][emoji23] kupiłam zimą podczas wyprzedaży rozmiar 38 i niestety z paskiem muszę nosić, bo się z tyłka zsuwają. Kupiłam mega niskie biodrówki i to był strzał w 10!

Ewella, też super wyglądasz Kochana[emoji8]
dzidzia jest maleńka[emoji6] i tak mam największy brzuch ze wszystkich kobiet ze strony mamy (jestem do nich podobna)[emoji12][emoji12]

Ola W, Ty też się do dużych nie zaliczasz[emoji16]

Patuszka [emoji33] - toż to dałabym Ci 6 m-c jak już, a nie 9.. Slicznie Kruszynko wyglądasz [emoji7]
Ja w swoich jegginsach/jeansach przechodziłam do 7 m-ca. I nastała era spodni z panelem, bo jednak zwiniety pas pod brzuchem zacząl cisnąć gdy siedziałam.
No i właśnie, jak już przeszłam w ciążowe spodnie to już i brzuch, tylek, uda zaczęły żyć swoim życiem i dopasowywać się pod ciążowe spodnie [emoji19]

reklama
Chybra - śliczny masz brzuszek [emoji4], a nogi... Wowww - widać po nich systematyke spacerowa [emoji106][emoji5]

Do góry