reklama
Z tego co się orientuję, to nie ma bata żeby w ciąży rozejścia nie było, bo przecież brzuch rośnie to i mięśnie muszą zrobić miejsce. Ale po porodzie to zwykle wraca samo do normy, a jak nie, to są specjalni fizjo dla kobiet po porodzie i oni oceniają czy jest rozstęp czy nie i zalecają ew. ćwiczenia odpowiednie. U mnie w szpitalu po porodzie jest darmowa konsultacja z taką babeczką. Plus ocena stanu mięśni dna miednicy
A to my, 37+5, 94 cm, + 11 kg.
Niestety poszło mi w biodra i uda, tyłek za to obwisł bez moich ukochanych przysiadów ze sztangą... także w leginsach już nie mogę latać po ulicy bo wygląda to fatalnie już nie mogę się doczekać jak sobie odbiję po porodzie, mąż już odkłada kase na mój karnet na siłownię, bo mu płaczę, że zgrubłam i w ogóle jestem fuu
A to my, 37+5, 94 cm, + 11 kg.
Niestety poszło mi w biodra i uda, tyłek za to obwisł bez moich ukochanych przysiadów ze sztangą... także w leginsach już nie mogę latać po ulicy bo wygląda to fatalnie już nie mogę się doczekać jak sobie odbiję po porodzie, mąż już odkłada kase na mój karnet na siłownię, bo mu płaczę, że zgrubłam i w ogóle jestem fuu
Dzięki za miłe słowa [emoji173] [emoji4]
To fakt, nie jest rozlany na boki, tylko do przodu sterczy i jest dość zbity.. tym się pocieszam, że nie ma tłuszczu. Ale i tak mam wrażenie że jest ogromny
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To fakt, nie jest rozlany na boki, tylko do przodu sterczy i jest dość zbity.. tym się pocieszam, że nie ma tłuszczu. Ale i tak mam wrażenie że jest ogromny
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Emol
Fanka BB :)
Linoone na prawdę Brzuszek pierwsza klasa, taki zbity
mi wczoraj mąż pocieszyl (idę w kierunku samochodu w którym siedzi) weszłam a on 'jaki ty masz wielki brzuch, najpierw idzie on a potem ty' ale też się cieszę ze nie rozlalam się na boki.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
mi wczoraj mąż pocieszyl (idę w kierunku samochodu w którym siedzi) weszłam a on 'jaki ty masz wielki brzuch, najpierw idzie on a potem ty' ale też się cieszę ze nie rozlalam się na boki.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: