reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

37+0, +7.5 kg i dalej nie znalazłam centymetra :p może to lepiej bo uda widzę że strasznie mi przytyły i chyba nie chce znać ich obwodu...

Załączniki

• pixlr_20170625100841917.jpg
    pixlr_20170625100841917.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 230
reklama
Aim, z taka nadwyżka kilogramowa zrzucisz w sekunde! Pewnie od razu po porodzie :)
Obstawiam, ze to woda! Poza tym nogi nadal ładne!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aim - centymetr Ci nie straszny, a tym bardziej potrzebny. Wyglądasz super [emoji106][emoji5]. Udami bym się nie przejmowala. Szybko dojdą do poprzednich wymiarów, a może nawet będzie tych cm mniej [emoji6]

Chybra piękny arbuz:-)

Aim extra! Kształtny masz ten brzuszek :-) śliczny!

Paninka mi spuchly jak wczoraj siedziałam że znajomymi a poszłam w balerinach więc ledwo wrocilam:o dzisiaj już moczylam i jest lepiej

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka jak doklejony wygląda :) .
Patuszka malutki się wydaje. Bez ubrania szczególnie. No i fakt że masz normalne spodnie dobija ;)
Chybra ty to jak zwykle super.
Aim no pokaźnych rozmiarów się wydaje ale to dlatego że ty jesteś szczuplutka.
Bab no powiedziałabym że 20 to :) chociaż to może kwestia perspektywy bo z tego co kojarzę to biust też masz pokaźny.
A ja wam chciałam pokazać coś. 6 dni różnicy. Naprawdę rośnie w oczach.
1498558769-aaaaaa.jpeg
1498558788-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bab rosnie ale mimo to niepowiedzialabym ze to juz tak wysoka ciaza :)

Misia ale super wystrzelil..mega porownanie :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry