reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Asiu ślicznie!

Misia - ja też nie widzę spuchnięcia jakoś bardziej niż typowo ciężarówka na końcu :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
IMG_7005.JPG
Bedzie co robic za miesiac ;)
Po porodzie jak zawsze malo zeszlo 4kg, zostalo jeszcze 3

Załączniki

• IMG_7005.JPG
    IMG_7005.JPG
    111,5 KB · Wyświetleń: 532
Tylko 7 przytyłaś? O pani.... to ja dopiero bede miała co robic, jak przytyłam juz prawie 12 [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola spokojnie, różnie dziewczynom spada po porodzie :) mam koleżankę która na drugi dzień ważyła mniej niż przed ciążą a przytyła coś naście kg ;) także każda ma swoje tempo, nie ma co się porównywać :)

Wieeem, ale same wiecie hak to jest... :D wiadomo, ze tez wszystko zalezy od miesni itd. Ja na pewno bede sie zmagać z dolna fałdką na brzuchu. Ją miałam zawsze-mniej lub bardziej widoczna, wiec mysle, ze jej stan teraz sie pogorszy znacznie. Ale jakos dam rade ;) musze!

A czy orientujecie sie czy mozna będąc w ciazy sprawdzić czy ma sie rozejście mięśnia prostego? Czy dopiero po ciazy? I czy to do zwykłego fizjoterapeuty mozna isc czy sa jacyś specjalni?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola dobre pytanie, podpinam się pod nie. Też mnie to ciekawi.
Dziewczyny jesteście kochane ale ja jestem cała opuchnieta, równo po całości może dlatego tak nie widać. Brzuszek faktycznie nie jest taki wystający tylko bardziej jajko w pionie postawione. Lekarz powiedzial że w 40tc obstawia 5kilo dla młodego. Więc naprawdę jest pokaźny :)
Kasiulka pięknie wyglądasz.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem kompletnie, ja jak się macałam ostatnio to zaczęło mi się zdawać że ja takie rozejście już mam, w sensie mi się zrobiło. A czy to prawda to nie wiem. Też mi się dość dużo tłuszczyku odłożyło na dole tak czuję po dotyku. Ja raczej dość przed ciążą tego nie miałam także bardzo mnie ciekawi co będzie po porodzie :D no i waga też mnie mega ciekawi, bo ja dalej stoję na +6.5 a raczej ciężko powiedzieć żebym startowała z wysokiego BMI :p więc czy to ciąża tak mało u mnie wazy czy ja schudłam przez nią?

Do góry