reklama
Wieeem, ale same wiecie hak to jest... wiadomo, ze tez wszystko zalezy od miesni itd. Ja na pewno bede sie zmagać z dolna fałdką na brzuchu. Ją miałam zawsze-mniej lub bardziej widoczna, wiec mysle, ze jej stan teraz sie pogorszy znacznie. Ale jakos dam rade musze!
A czy orientujecie sie czy mozna będąc w ciazy sprawdzić czy ma sie rozejście mięśnia prostego? Czy dopiero po ciazy? I czy to do zwykłego fizjoterapeuty mozna isc czy sa jacyś specjalni?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A czy orientujecie sie czy mozna będąc w ciazy sprawdzić czy ma sie rozejście mięśnia prostego? Czy dopiero po ciazy? I czy to do zwykłego fizjoterapeuty mozna isc czy sa jacyś specjalni?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Emol
Fanka BB :)
Ja przytylam 12,5 i podobno trochę za mało
Sent from my HTC Desire 820G PLUS dual sim using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my HTC Desire 820G PLUS dual sim using Forum BabyBoom mobile app
Ola dobre pytanie, podpinam się pod nie. Też mnie to ciekawi.
Dziewczyny jesteście kochane ale ja jestem cała opuchnieta, równo po całości może dlatego tak nie widać. Brzuszek faktycznie nie jest taki wystający tylko bardziej jajko w pionie postawione. Lekarz powiedzial że w 40tc obstawia 5kilo dla młodego. Więc naprawdę jest pokaźny
Kasiulka pięknie wyglądasz.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jesteście kochane ale ja jestem cała opuchnieta, równo po całości może dlatego tak nie widać. Brzuszek faktycznie nie jest taki wystający tylko bardziej jajko w pionie postawione. Lekarz powiedzial że w 40tc obstawia 5kilo dla młodego. Więc naprawdę jest pokaźny
Kasiulka pięknie wyglądasz.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nie wiem kompletnie, ja jak się macałam ostatnio to zaczęło mi się zdawać że ja takie rozejście już mam, w sensie mi się zrobiło. A czy to prawda to nie wiem. Też mi się dość dużo tłuszczyku odłożyło na dole tak czuję po dotyku. Ja raczej dość przed ciążą tego nie miałam także bardzo mnie ciekawi co będzie po porodzie no i waga też mnie mega ciekawi, bo ja dalej stoję na +6.5 a raczej ciężko powiedzieć żebym startowała z wysokiego BMI więc czy to ciąża tak mało u mnie wazy czy ja schudłam przez nią?
Podziel się: