reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Dziewczyny szczerze to nie wiem..tydzień temu w obwodzie było 106cm..wczoraj 104cm..a mnie wydaje się że niezbyt się zmienił ale jest spory.. ;) wszystko zależy też od ubioru..a taki nagi zawsze jest większy..ubrania mi go trochę maskują ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola W Ja to zaczynam spać w koszulkach nocnych aby się przyzwyczaić do tego rodzaju piżamy ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zamoerzam w tym spac tylko w szpitalu. Kwestia jakże uroczo brzmiącego "wietrzenia krocza" [emoji3][emoji3][emoji3] i karmienia. W domu bede spac w tym co do tej pory :) bo w domu to wszystko mi jedno ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie wg Om 38+1
+7-7,5
102-103 cm
IMG_6531.JPG

Załączniki

• IMG_6531.JPG
    IMG_6531.JPG
    116,6 KB · Wyświetleń: 564
Kasiulka jak mało przybralas! Ja jutro zaczynam 35 tydzień i przybralam już 8 kg. A co do brzuszka to taki arbuzik ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ślicznie :)

Alex zdecydowanie robi się wiejszy, nawet jak w cm tego nie widać. Spora różnica :)

Kasiulka cudnie jak zawsze choć brzus się chyba nie zwiększa a czytałam, że więcej cm masz.

Sprzed kilku dni :
36 tydzień

_20170525_200658.JPG
_20170523_205146.JPG

Załączniki

• _20170525_200658.JPG
    _20170525_200658.JPG
    145,7 KB · Wyświetleń: 539
  • _20170523_205146.JPG
    _20170523_205146.JPG
    508,7 KB · Wyświetleń: 529
reklama