reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Kasiulka, Twój optymizm jest nie do przebicia, taka pozytywną energią od Ciebie bije[emoji7][emoji106]

Emol - jak zgrabnie, fit mamuśka z instagrama

Morela, jaki maluszek[emoji6]Ewidentnie pcha się ku przodowi!

Ola przesadzasz, jesteś taka szczuplutka[emoji108] Bokserki rządzą[emoji123]

Liluli, tylko bokiem widać brzuszek, z przodu jest talia[emoji6]

Chybra - jakie włosy[emoji7][emoji7] Guziczek zaczyna chyba być widoczny[emoji6] Fajna ta kiecka, świetnie wyglądasz[emoji106]

reklama
Bokserki zawsze spoko! [emoji23] w zasadzie nie będąc w ciazy tez mu czasem podkradalam [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aga km Ola W my nie próbowaliśmy nawet zakładać mojego Kuby bokserek, bo ja xs/s a on l. Więc by mi z pupy spadały. Na razie mieszcze się w swoje bawełniane, jak potem będą są ciasne to sobie kupię większe majciorki :) stringow koronkowych nie zakładam :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe dzięki mamy :-) :) Faktycznie w ubraniach na mniejszy wygląda brzuszek, a sukienkę mi mama kupiła jeszcze jak w ciąży z Kacprem byłam , nie powiedziała mi gdzie, ale chyba jakiś tani sklep :-p Fajna jest, bawełniana i bardzo wygodna .

Bardzo lubię patrzeć na nasze wszystkie , zmieniające się brzuchy :)
Każdy inny a zarazem jakże wyjątkowy.. :)

A to my.. 33+0

1495719233-aaaaaa.jpeg

1495719244-aaaaaa.jpeg

1495719254-aaaaaa.jpeg

1495719263-aaaaaa.jpeg

1495719271-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex - wydaje mi się, czy ostatnio brzusio się powiększył? Pięknie wyglądasz [emoji3]. Z przodu prawie nie widać brzusia [emoji5]

Emol, ale mojego męża tez sa za duże na mnie :D ja ich nie nosze jako bielizny tylko jako takie spodenki do spania :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Alex, mnie też się wydaje że nieco wystrzelił[emoji106] Jakie ładne nóżki mamy[emoji4] Z przodu niemal wcale ciąży nie widać[emoji6]

Do góry